Végtörlesztés 1 M ft alatt hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Tartozásom 180-as árfolyamon kb 600ezer ft. Úgy tudom ilyen kis összegget a bank nem ad ingaltancélra. Csak személyi hitellel végtörleszthetek vagy esetleg van más lehetőség is?2011. nov. 25. 11:52
1/1 Icsiro válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok. Forintos jelzáloghitelt csak 1 millió felett adnak és minimum egy évre. Persze mindent végig kell csinálni, amit az eredeti hitelnél tettél. (Értékbecslés, tulajdoni lap, stb.) Személyi kölcsönt akkor adnak, ha van elég fizetésed a törlesztésre, eléggé fiatal vagy stb. (ehhez is egy csomó papír kell).
Két lehetőség van. Vagy viseled a sorsod tovább, vagy baráti kölcsönt szerzel és azzal kifizeted a bankot, a barátnak pedig - ha egyáltalán találsz ilyet - szerényebb kamattal, vagy ha rendes, kamat nélkül törleszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!