Mit csináljak? Hogyan keressek legalább minimálbért egy hónap alatt?
Figyelt kérdés
Másodéves egyetemista vagyok, albérletben lakom mert nem kaptam kollégiumot. Az ösztöndíjjam csak egy heti ennivalóra elég. Kilátástalan a helyzetem.2011. nov. 15. 14:03
1/5 anonim válasza:
Itt senki nem fog neked munkát adni, ne itt keress.
Menj diákmunkára valahova. Vannak ilyennel foglalkozó cégek, diákszövetkezetek.
2/5 anonim válasza:
Vállalj diákmunkát, és spórolj. Sajna ez az egy megoldás van. Illetve ha kiemelkedő a teljesítményed, akkor pályázz más ösztöndíjakat is.
3/5 anonim válasza:
Ha nappalin tanulsz, akkor a szüleidnek kellene eltartaniuk.
4/5 Katoonene válasza:
aaalbérlet? menj magánkollégiumba, 25 ezerért vagy olcsóbban találsz, és mi az, hogy az ösztöndíj egy heti ennivalóra elég? Szülők?
5/5 A kérdező kommentje:
Annyit fizetek albérletre is most(amit a szüneim adnak)
a mcdonalds tele, ingatlanközvetítőnek gondoltam magam egyébként de el kellett volna végezni egy tanfolyamot ami ütközött volna az egyetemi óréimmal, ennek ellenére megtettem volna, de a nő az állásinterjún már küldött is el...
Egyébként itt úgy tudom kérdezni kell és nem kérni
2011. nov. 17. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!