Mit kell majd dolgoznom és mennyit kell keresnem, hogy később én is a VIP-ban lehessek a DOKK, Studio, White Angel, stb. szórakozóhelyeken?
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 13:33
1/13 anonim válasza:
Nyugi. Ha már ott tartasz majd, akkor nem ezek szórakozó helyek fognak érdekelni. :)
2/13 anonim válasza:
Fiú vagy, vagy lány. Egyébként 5000 Ft plusz és drágább ott a pia.De hatalmas dolgokat akarsz elérni, anyám.
3/13 anonim válasza:
Miért,te hogy gondoltad,mutatsz a kidobóknak egy ügyvédi diplomát,meg egy fizetési szalagot,és oda kisérnek?Te azt hiszed hogy ott fent az értelmiségi szórakozik?!
4/13 anonim válasza:
Szerintem semmi esetre sem olyat, amihez komolyabb végzettség kell, mert a kérdésed színvonalából ítélve iszonyúan primitív vagy.
5/13 anonim válasza:
dolgozni??? minek azt? az ilyen helyeken táncolgató fiúcskákat a muter pénzeli a kislánykák meg kitartottak. Szóval no para, csak pumpold az öreged!
6/13 anonim válasza:
Ezeken a helyeken tipikusan a műmájer arcok vannak, vagy legalábbis többségben. Cigicsempészek és más kisstílű bűnözők.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom miről beszéltek, ezekre a helyekre pont, hogy a krém jár..
2011. nov. 22. 18:11
8/13 anonim válasza:
Te aztán tudod. Igen, gondolom sok orvos, történész, tanár stb. jár oda kokaintól kábultan. Ha neked a krém a k.rvák, gyanúsan szerzett pénzek, kokaint szívva felszínes kapcsolatokban lenni, akkor hajrá, ha lány vagy és kicsit szép, az egyik perspektívát leírtam.
9/13 anonim válasza:
Óh, te szegény, a külsőségek alapján döntöd el az emberekről hogy oda a krém jár! Leginkább az szokta mutatni hogy van, akinek egyébként nincs. Majd rájössz.
10/13 anonim válasza:
Még egy dolog: azon partikra ahová a krém jár sosincs belépő és nem is hirdetek a villanyoszlopokra ragasztva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!