Az Forever Living Product (FLP) termékek értékesítéséből tényleg gyorsan meg lehet gazdagodni? Vagy ez is csak hülyítés? Mi a tapasztalatotok az MLM-mel kapcsolatban? Főleg olyanok válaszát várnám, akiknek saját tapasztalatuk van a témában.
A Szondi utcában meg a Nefelejtsben van két hivatalos épületük ahol rendszeresen vannak előadások. Plusz még a Syma csarnokban szokott lenni 1-2 havonta. Továbbá az itt felvett hanganyagokat még mp3-ban is el lehet kérni. Bár ahhoz minimum managernek kell lenni. Én szóltam a manageremnek és az én pendrive-omra tették rá, aztán meg lemásoltuk.
Eddig bárhol voltam FLP-s rendezvényen mindenhol lehetett. Nem kell kamuzni. De biztos azért látok egy rakás embert kamerával/fényképezőgéppel, meg diktafonnal a rendezvényeken. Sőt biztos azért van élő közvetítés az FLP TV-ben is, mert nem lehet.
FACEPALM
Két amatőr felvétel a sok közül:
http://www.youtube.com/watch?v=n_TtMDdNiWE
http://www.youtube.com/watch?v=UsU3_gLNCig
Ennyire szánalmasan meg elvakultan már nem kellene lejáratni valamit.
Az FLPTV-ről?? AHA FACEPALM. Már megint csak vetítesz.
Elárulom fent van az egész előadás. Totál más kameraállíásból és sokkal jobb minőségben. 2010. decemberi felvétel ahogy látni lehet a videón is. Nem lesz nehéz megtalálnod keress 2010.12. -re
Szóval már megint jó nagy baromságot írtál és csak lököd itt a szánalmas lejárató szövegedet. Mondom még életedben nem voltál FLP-s előadáson.
Te írod folyamatosan a hülyeségeket. Most meg le is buktál, hogy még arra is lusta voltál, hogy annak utána nézz amit az előbb írtál.
Konkrétan erről az előadásról van szó:
"2010.12.18 Success day Dr. Samu Terézia: Terméktapasztalatok gyerek szemmel"
Ami szerinted ugyanaz, mint amit a youtube-on linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!