Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 2 havi fizetésemmel tartozik...

2 havi fizetésemmel tartozik a főnököm, és azt állítja ő nem tartozik nekem semmivel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
fizetnem kéne a számlákat, de nem kapok egy forintot sem. nagyon dühös vagyok
2011. nov. 11. 08:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha tudod bizonyítani valamivel, hogy tartozik, akkor munkaügyi bíróság (vagy az ezzel való fenyegetés), ha meg nem tudod, akkor lesel. Mindkét előbbi esetben ott van a levegőben persze, hogy ha ezt megléped, akkor kirúg.

De én a helyedben amúgy is minden szabadidőmet azzal tölteném, hogy új munkahelyet keressek. Ilyen helyen nem szabad huzamosabb ideig dolgozni.

2011. nov. 11. 09:00
 2/10 A kérdező kommentje:
a saját apámról van szó... ez komplikáltabbá teszi a helyzetet és megmondom őszintén lesz.rom hogy kirug, keresek másik melóhelyet de hogy neki többet nem dolgozok az tuti. szar dolog ha az ember a saját apjában csalódik.
2011. nov. 11. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Gondolom feketén dolgozol neki...

Mert ha legálisan akkor könnyű, feljelented a munkafelügyeletnél, hogy nem kaptál bért 2 hónapja. És akkor ők kikérik a fizetést igazoló okmányokat, amit neked alá kell írnod ha KP-ban kapsz fizetést. Illetve ha átutalással akkor annak a bizonyítékát. Ha egyik sincs akkor egyértelmű.

2011. nov. 11. 09:20
 4/10 A kérdező kommentje:
be vagyok jelentve rendesen. és ne haragudj de nem jelenthetem fel a saját apámat. némi emberség még maradt bennem
2011. nov. 11. 09:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha nem jelented fel akkor sok ütőkártya nem maradt a kezedben.

Meg kell beszélned vele a problémát és remélheted, hogy kifizet.

2011. nov. 11. 10:45
 6/10 anonim ***** válasza:

"mit tegyek?"

Amit akarsz. Mit akarsz elérni egyátalán? Pénzhez jutni? Mert azt leírták, hogyan tudsz. Azt nem vállalod. Akkor mégis mit szeretnél?

2011. nov. 11. 11:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Ja értem.

A saját apádban nincs annyi emberség, hogy kifizesse a fizetésed és azt állítja nem tartozik neked, de te nem csinálsz semmit mert "jajj a drága papa". Akkor mit is akarsz most? Nyeld le oszt' menj ahova akarsz ha így jobban tetszik.

2011. nov. 11. 11:03
 8/10 A kérdező kommentje:
a pénzemet szeretném megkapni igen, de tisztelem apámat és van bennem annyi tisztelet hogy ne jelentsem fel. egyszerűen szeretném megkapni a fizetésemet veszekedés és vita nélkül, de soha nem hallgat végig, nem veszi komolyan amit mondok :S
2011. nov. 11. 11:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha esetleg leírnád, hogy MIÉRT gondolja apád, hogy nem tartozik neked és TE MIÉRT gondolod, hogy tartozik neked könnyebb lenne a helyzet értelmezése...
2011. nov. 11. 11:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Ő azért gondolja hogy nem tartozik mert mindent elfelejt... én pedig azért gondolom hogy tartozik mert előző hónapban sem kaptam fizetést , annyit mondott hogy legyek egy kicsit türelmes, és most sem kaptam, és nem tudom kifizetni amiket kell. nem tudom most hirtelen honnan túrjak elő 40 ezer forintot :S ez a bajom...
2011. nov. 11. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!