2 havi fizetésemmel tartozik a főnököm, és azt állítja ő nem tartozik nekem semmivel, mit tegyek?
Ha tudod bizonyítani valamivel, hogy tartozik, akkor munkaügyi bíróság (vagy az ezzel való fenyegetés), ha meg nem tudod, akkor lesel. Mindkét előbbi esetben ott van a levegőben persze, hogy ha ezt megléped, akkor kirúg.
De én a helyedben amúgy is minden szabadidőmet azzal tölteném, hogy új munkahelyet keressek. Ilyen helyen nem szabad huzamosabb ideig dolgozni.
Gondolom feketén dolgozol neki...
Mert ha legálisan akkor könnyű, feljelented a munkafelügyeletnél, hogy nem kaptál bért 2 hónapja. És akkor ők kikérik a fizetést igazoló okmányokat, amit neked alá kell írnod ha KP-ban kapsz fizetést. Illetve ha átutalással akkor annak a bizonyítékát. Ha egyik sincs akkor egyértelmű.
Ha nem jelented fel akkor sok ütőkártya nem maradt a kezedben.
Meg kell beszélned vele a problémát és remélheted, hogy kifizet.
"mit tegyek?"
Amit akarsz. Mit akarsz elérni egyátalán? Pénzhez jutni? Mert azt leírták, hogyan tudsz. Azt nem vállalod. Akkor mégis mit szeretnél?
Ja értem.
A saját apádban nincs annyi emberség, hogy kifizesse a fizetésed és azt állítja nem tartozik neked, de te nem csinálsz semmit mert "jajj a drága papa". Akkor mit is akarsz most? Nyeld le oszt' menj ahova akarsz ha így jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!