Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 1000 Euró nettó nem kevés...

1000 Euró nettó nem kevés fizetés németországi mezőgazdasági munkára?

Figyelt kérdés

Reggel 6-tól este 8-ig tartó munka lenne (kivéve ebédidő) és heti 6 nap. Levonták az adót és a lakbért, kaját és 1000 euró maradna. Nem kevés ez egy kicsit? Vagy csak én vártam többet?

Nem tudom elvállaljam e ennyiért.

Mások is ennyit keresnek hasonló munkakörben?

Ja, és ez szakmunka lenne, van róla papírom németre lefordítva is.

2011. nov. 5. 12:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nem okoskodni szeretnék, de én is keveslem az 1000 eurót.

ismerősöm Belgiumban mosogat, kap kaját meg szállást, és ezen felül keres meg 1000-1200 eurót. napi 8-10órával, heti 5-6nap.

Másik ismerős Ausztriában ugyanezt csinálja (szállást és kaját ő is kap) , kevesebb órával, és ugyanezt, sőt, többet is megkeres. Talán a te munkádat tekintve valóban nem sokat ad.

2011. nov. 9. 23:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Közben kiderült, hogy későbbiekben emelnék a fizetést állítólag. És ha még a családi pótlékot is megigényeljük, akkor egész jó összeg kerekedik belőle.
2011. nov. 10. 16:54
 13/15 eszta41 ***** válasza:

Családi pótlékot csak akkor tudsz kint igényelni, ha családod is kint van.Ha ők itthon vannak nem fogsz kapni utánuk és ha nem tévedek az adónál sem veszik figyelembe a gyerekeidet. Amúgy erre a munkára ez nagyon kevés. Beszélsz németül? Nem a nyelvvizsgát kérdezem, hanem a valós tudásod. Honnan van ez a munka lehetőség? Magyar közvetítőtől?

Mi az, hogy levonták az adót??? Már kint vagy? Van munkaszerződésed? Abban mi van feltüntetve fizetésnek? Mert elvileg a bruttónak kéne szerepelni...

2011. nov. 10. 23:02
 14/15 A kérdező kommentje:

Jár a családi pótlék akkor is, ha itthon maradnak a gyerekek. Csak nem a teljes összeg, hanem a magyart megkapja a feleségem itthon éa a két ország különbözetét meg én odakint. Elvileg.

Dec. 1-én kezdek. Még nincs szerződés, mivel csak telefonon beszéltünk a munkaadómmal. Régi ismerősöm, már dolgoztam nála 10 éve és 5 éve voltunk nála nyaralni. szóval megbízom benne. Csak a nyelvtudásom kicsit megkopott, ezért nehezen értettük meg egymást telefonon.

2100 Euróra leszek bejelentve, ebből lejön 600 adóra és még 500 szállásra és kajára. Így marad 1000. Ha megkapnánk még a családi pótlék kiegészítést az is lenne vagy 300 euró. De azt mondta majd még beszélünk a fizetésről. Remélem nem a csökkentéséről akar beszélni!

2011. nov. 19. 09:01
 15/15 anonim válasza:
Jól döntöttél végül?
2021. júl. 24. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!