Ha huszonévesen nagyon nem találnál munkát, elmennél havi 25-50 ezer forintért közmunkát végezni?
Ha szükség lenne rá, akkor el. Mellette pedig gőzerővel keresnék valamilyen lehetőséget. 50 ezer Ft-ból már egész jól meg lehet élni, főleg ha az ember nem egyedül él és a párja dolgozik, vagy ha van módja feladni az albérletét és átmenetileg szülőhöz, baráthoz költözni.
Ha megélnék a plusz pénz nélkül is, akkor persze nem mennék el.
Aljas rabszolgatartás!23000 Ft, kevesebb a segélynél!
8 óra munkáért meg van pofájuk 47 000Ft-ot adni???Arra megy ki a játék, hogy minél kevesebbet kelljen az embereknek fizetni!Ennél már csak a sarokra állni lenne megalázóbb, bár valószínű, még ott is többet fizetnének!
Nem csodálom, hogy innen minden épeszű ember menekül!
Több lenne, mint amit én a rendes 8 órás munkámért kapok...
Én is megyek külföldre, ahogy lehet!
Soha a büdös életben.Ha itthon csak ez az opció lenne,úgy abban a minutumban indulnék külföldre. Ott is csicska munkát végeznék valószínűleg(mosogatás,takarítás)de legalább megfizetik és emberszámba vesznek.
Szerencsére tanultam annyit(és olyan értelmes dolgokat)hogy ne kelljen ilyenen gondolkodnom.De az biztos,hogy én nem csicskulnék itt 20 ezer ft-ért...
OFF:
Komolyan azt hiszitek, hogy külföldön kolbäszbol van a kerites???
Lehet elindulni, aztän meglätjuk ki mire viszi itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!