Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek érdemes elfogadni...

Szerintetek érdemes elfogadni az állást?

Figyelt kérdés
Állást ajánlottak az Allianz-nál, biztosítás kötés meg hasonlók. Nem tudom, hogy mennyire érné meg kiváltani a vállalkozói igazolványt.
2011. okt. 20. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
biztosítás kötés? ügynöki meló?
2011. okt. 20. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Minden a matekon múlik. Mennyi is az annyi?

Adnak havonta 500.000 alap fizetést akkor talán megéri.

Ha már kérik a vállalkozóit akkor ügynöki munka lesz. Neked kell az ügyfeleket toborozni, ami nem egyszerű. Sok pénzbe kerül ( telefon számla, könyvelő, stb ).

2011. okt. 20. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mennyire gyűlölöm, hogy naponta felhív valamilyen gyökér a "kihagyhatatlan" ajánlatával. Mindig lerázom őket, nem is értem, hogy gondolja bárki, hogy ez normális munka.
2011. okt. 20. 22:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. A dolog egyenlőre úgy áll, hogy a vállalkozói járulékot nekem kell fizetni kb. 50 ezer forintot. Előre megadott személyeket kellene megkeresnem, tehát nem nekem kell felderíteni a potenciális ügyfeleket. Céges telefont adnak. A kérdés az lenne, hogy ezzel a munkával mennyire reális normális fizetést szereznem a járulékokon felül, és mennyire gáz ezt a munkát végezni.
2011. okt. 20. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:
21%

nem normális munka? mi számít normálisnak egyáltalán? a takarító? az ügyvéd? a celeb?

sztem az a normális munka, ahol az ember nem csak munkahelyet talál, hanem olyan helyet, ahol eredményesen lehet dolgozni, ahol van karrierépítés, személyes fejlődés és olyan fizetés, amely kiemeli az embert az átlagból.

Ha bárkit érdekel ilyen, írjon privátot.

2011. okt. 21. 02:11
 6/7 anonim ***** válasza:
mármint kinek írjak privátot, neked nem lehet...
2011. okt. 21. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
mostmár lehet :)
2011. okt. 21. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!