A főnököm jobb keze vagyok, a minap azonban azt mondta, túl sokat kell utánam fizetnie, esetleg csökkentené papíron az óráimat. Felmondanátok a helyemben?
köszönöm mindenkinek.
Nem, nem "átlagképességekkel" rendelkezem, ezen a területen kimagaslónak számítok (és ezt nem én állítom magamról), emiatt nem értem, mire ez az óracsökkentési vágy, amikor eddig minden rendben ment (eddig 8 órásra voltam bejelentve).
Az egyetlen vagyok a cégnél, aki tanulta a szakmát (a főnököm sem, sőt felsőfokú végzettsége sincs), két nyelvet beszélek (a főnököm egyet, azt is gyengébben, mint én bármelyiket), és a megrendelők is szívesebben keresnek engem. Itt töltöttem az egyetemi gyakorlataimat, mindent tudok a cégről, "kellemetlen" részeket beleértve. Akkor mégis, miért nem becsül? Nem, nem nagyképűségből írtam, amit írtam, csak az egyik válaszadó kérdezte, jogosak-e az elvárásaim. Szerintem igen.
tegnap 21:06
Nem a főnököd vagyok :))
Csak eleget látok, hallok, tapasztalok az utóbbi évek tendenciájából.
Valami fertőzés lehet ez a "minden ember pótolható" hozzáállás.
Olyan vezetők is átveszik nagyon is sokan, akik régebben még az emberséges munkaadó csoportba tartoztak.
A költségcsökkentés nagyon is szükséges rossz a legtöbb helyen. Ha a tulaj nem lát tovább az orránál, bizony, messze nem törődik azzal, az elküldött remek munkaerő helyett belépő új talán a felét sem képes megfelelően elvégezni az elődjének.Csak a megspórolható forintok számítanak elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!