Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az erotikus helyen való...

Az erotikus helyen való pultos munka befolyásolja a tanítói szakmám? (23 éves lány)

Figyelt kérdés
Tanítónak tanulok és a napokban kaptam egy pultos állást egy erotikus (sztriptíz) bárban. Nem tudom, hogy elfogadjam-e az ajánlatot. Erkölcsi bizonyítványt kell kikérnem, ha tanítóként szeretnék dolgozni.
2011. okt. 7. 22:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ha jól értem te nem erotikus munkát végeznél

a pultosság OK

2011. okt. 9. 07:48
 12/18 anonim ***** válasza:

az erkölcsi bizonyítványodban nem fog látszani, hogy ilyen munkád volt.

én tanító vagyok, de nem vállalnám el. több okból: lehet, hogy rajt leszel egy fotón ledér öltözetben, amit a diákjaid évek múlva tutira megtalálnak, s körbe fog járni a tanulóid között. a felsős gyerekek sajnos már járnak szórakozóhelyekre, s nem lenne szerencsés, ha találkoznának veled. de ha szülővel találkoznál, az sem szerencsés.

2011. okt. 9. 08:32
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
miért lenne ledér öltözetben?
2011. okt. 9. 09:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
gondolom egy erotikus bárban a pultos sem lehet állig begombolkodva. a hely hangulatához kapcsolódóan gondolom ő is ledér - még ha nem is félmeztelen - öltözetben van.
2011. okt. 9. 09:23
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerdára kellene választ adnom, ami azt illeti igen, a tanulmányaimra kellene nagyon a pénz. Én is úgy vagyok vele, hogy inkább a nem felé hajlok, de nem vagyok "az a fajta" lány, tehát ha a munkaruha is "olyan" lenne rögtön otthagynám a melót. Ez csak pultos meló lenne, nem én vetkőzök. De már szinte akkor biztos vagyok benne, hogy nem fogadom el. :)
2011. okt. 9. 11:44
 16/18 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy az erotikus munkahely és a tanítói állásom nem ugyanabban a városban vannak/lennének.
2011. okt. 9. 11:48
 17/18 anonim ***** válasza:
42%

kérdező, butus vagy, ha nem vállalsz el egy felajánlott állást, pláne, ha szükséged van a pénzre....emellett még lehet keresni másikat....

azon kívül a csaposnak nem kell kivillantania a csöcseit, mert az ántsz szépen bezáratná a placcot ;)

2011. okt. 9. 13:30
 18/18 anonim ***** válasza:

Még csak egy adalék:

a VENDÉGEK... hát, tuti, hogy tapiznának, ajánlatokat tennének, elvárnák, hogy kivillants ezt-azt... Szóval nem egy "sima" pultos munka.

Amúgy PONT a pultos munka az, amiből rengeteg van.

De az nem tetszene Neked, hogy gyerekeket korrepetálj? ANNYI gyerek mellé fogadnak valakit, mert a szülő nem ér rá, nincs kedve, nem ért hozzá... Ha jómódúak, sokat lehet kérni egy óra korrepetálásért. És ez szakmába vág, gyakorolhatsz. És időben rugalmas.

Na?

2011. okt. 9. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!