Az erotikus helyen való pultos munka befolyásolja a tanítói szakmám? (23 éves lány)
ha jól értem te nem erotikus munkát végeznél
a pultosság OK
az erkölcsi bizonyítványodban nem fog látszani, hogy ilyen munkád volt.
én tanító vagyok, de nem vállalnám el. több okból: lehet, hogy rajt leszel egy fotón ledér öltözetben, amit a diákjaid évek múlva tutira megtalálnak, s körbe fog járni a tanulóid között. a felsős gyerekek sajnos már járnak szórakozóhelyekre, s nem lenne szerencsés, ha találkoznának veled. de ha szülővel találkoznál, az sem szerencsés.
kérdező, butus vagy, ha nem vállalsz el egy felajánlott állást, pláne, ha szükséged van a pénzre....emellett még lehet keresni másikat....
azon kívül a csaposnak nem kell kivillantania a csöcseit, mert az ántsz szépen bezáratná a placcot ;)
Még csak egy adalék:
a VENDÉGEK... hát, tuti, hogy tapiznának, ajánlatokat tennének, elvárnák, hogy kivillants ezt-azt... Szóval nem egy "sima" pultos munka.
Amúgy PONT a pultos munka az, amiből rengeteg van.
De az nem tetszene Neked, hogy gyerekeket korrepetálj? ANNYI gyerek mellé fogadnak valakit, mert a szülő nem ér rá, nincs kedve, nem ért hozzá... Ha jómódúak, sokat lehet kérni egy óra korrepetálásért. És ez szakmába vág, gyakorolhatsz. És időben rugalmas.
Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!