Milyen tapasztalatotok van a Kyani céggel kapcsolatosan?
58127. 2011.08.16. 15:47
Nem tudom mennyit hallottak már erről a termékről, ezért inkább a bemutatásával kezdeném.
Ez egy alaszkai áfonya kivonat, ami sokkal egészségesebb a hagyományos áfonyától.
Tudom, hogy sokan nem hisznek ezekben a termékekben. Viszont a Kyani mindenkinek ad egy hétre való adagot TELJESEN INGYEN és ha nem érzett javulást vagy úgy érzi nem kell több akkor egyszerűen nem rendel.
3 fő termék van:Kyani Sunrise, Kyani Nitrofx, Kyani Sunset. Ez a 3 termék segíti az Ön szervezetét a regenerálódásban, a lehető legjobb egészség fenntartásában és a betegségek elleni védelemben.
Előre elmondanám, hogy a termékek csak természetes anyagokat tartalmaznak. Annak szavatossági idejét is hőkezeléssel érik el.
A Kyani Sunrise: Tasakokban lehet kapni és egy napi adag van benne szirup formájában. Fontos: Reggel éhgyomorra kell bevenni és utána 20-30 percig ne fogyasszunk semmit. (még teát meg kávét se)
Az alábbi vitaminokat tartalmazza: Tiamin (B1), Riboflavin (B2), Niacin (B3), Pantoténsav (B5), B6 Vitamin, Folsav (B9), Biotin, C vitamin, D3 vitamin, E vitamin, Kolin, Taurin (igen ez található az energiaitalokban, de azt mesterségesen alkohol segítségével teszik, amúgy a természetben is megtalálható) valamint nyomelemek.
Kyani Nitrofx: Csepp formájában adagolható. Nitrogén-monoxidot tartalmaz, ami tágítja az ereket ezáltal javítja a közérzetet. Ezért a felfedezésért 1998-ban három orvos Nobel díjat is kapott. Fogyasztási javaslat: napi 1-2 ml szájon át.
Kyani Sunset: Ahogy a nevéból lehet következtetni, ezt a terméket este kell bevenni. E vitamint és Omega 3 zsírsavakat ötvözték egy tablettába. A zsírsavak az alaszkai vad Sockeye lazacból származnak, amely bizonyíthatóan a legtisztább rendelkezésre álló Omega 3 forrás. Fogyasztási javaslat: 3 tabletta vacsoránál.
Ez nem egy csodaszer, csupán egy "vitaminbomba" ami segíti a szervezetet a gyógyulásban, az egészség fenntartásában és a védekezésben.
Érde58127. 2011.08.16. 15:47
bgpeter
Nem tudom mennyit hallottak már erről a termékről, ezért inkább a bemutatásával kezdeném.
Ez egy alaszkai áfonya kivonat, ami sokkal egészségesebb a hagyományos áfonyától.
Tudom, hogy sokan nem hisznek ezekben a termékekben. Viszont a Kyani mindenkinek ad egy hétre való adagot TELJESEN INGYEN és ha nem érzett javulást vagy úgy érzi nem kell több akkor egyszerűen nem rendel.
3 fő termék van:Kyani Sunrise, Kyani Nitrofx, Kyani Sunset. Ez a 3 termék segíti az Ön szervezetét a regenerálódásban, a lehető legjobb egészség fenntartásában és a betegségek elleni védelemben.
Előre elmondanám, hogy a termékek csak természetes anyagokat tartalmaznak. Annak szavatossági idejét is hőkezeléssel érik el.
A Kyani Sunrise: Tasakokban lehet kapni és egy napi adag van benne szirup formájában. Fontos: Reggel éhgyomorra kell bevenni és utána 20-30 percig ne fogyasszunk semmit. (még teát meg kávét se)
Az alábbi vitaminokat tartalmazza: Tiamin (B1), Riboflavin (B2), Niacin (B3), Pantoténsav (B5), B6 Vitamin, Folsav (B9), Biotin, C vitamin, D3 vitamin, E vitamin, Kolin, Taurin (igen ez található az energiaitalokban, de azt mesterségesen alkohol segítségével teszik, amúgy a természetben is megtalálható) valamint nyomelemek.
Kyani Nitrofx: Csepp formájában adagolható. Nitrogén-monoxidot tartalmaz, ami tágítja az ereket ezáltal javítja a közérzetet. Ezért a felfedezésért 1998-ban három orvos Nobel díjat is kapott. Fogyasztási javaslat: napi 1-2 ml szájon át.
Kyani Sunset: Ahogy a nevéból lehet következtetni, ezt a terméket este kell bevenni. E vitamint és Omega 3 zsírsavakat ötvözték egy tablettába. A zsírsavak az alaszkai vad Sockeye lazacból származnak, amely bizonyíthatóan a legtisztább rendelkezésre álló Omega 3 forrás. Fogyasztási javaslat: 3 tabletta vacsoránál.
Ez nem egy csodaszer, csupán egy "vitaminbomba" ami segíti a szervezetet a gyógyulásban, az egészség fenntartásában és a védekezésben.
Érde58127. 2011.08.16. 15:47
bgpeter
Érdeklődni amazon38@freemail.hu
Nálunk is csak pozitív tapasztalatok vannak csak,mind a termékkel,mind az üzlettel kapcsolatban.
Gondolom nem csak vitamin volt benne...talán. Nem tudom. Lehet, hogy volt van benne valami olyan összetevő amire allergiás lehet valaki.
Egyébként én is hallottam ilyenről, bár az NEM Kyani termék volt, hogy valaki rosszul lett a "vitaminoktól" mert olyan anyag-szer volt benne ami károsította a veséjét.
Személyes tapasztalatom szerint a Kyäni Sunset -
hatására a gyereknek a tanuláshoz való kedve, hozzáállása és teljesítménye jobb lett. Nekem a Kyäni Sunrise -
hatására kifejezetten javult a közérzetem, vérszegény voltam és a szedése után a vérképem javuló tendenciát mutat. A Kyäni NitroFX és a Kyäni Nitro Xtreme termékeket nem használtam, de a legnagyobb közösségi portálon nagyon jókat írnak róluk -
Idézek a szerződésből, amit elfogadott a regisztrációkor"
"7. A TERMÉKEKRE VÁLLALT GARANCIÁK, VISSZÁRUK ÉS KÉSZLET-VISSZAVÁSÁRLÁS
a. Az ügyfelek felé vállalt termékelégedettségi garancia
b. A disztribútorok készlet-visszáruzása
a. Az ügyfelek felé vállalt termékelégedettségi garancia
Az Európai Unióban és a Norvégiában lakhellyel rendelkezők esetén: A Kyäni cég az
Európai Unióban vagy a Norvégiában lakhellyel rendelkező ügyfelek számára teljes
(100%-os) pénz-visszafizetési garanciát vállal a megvásárolt termékekre 30 napos
időtartamra (amelyből azonban a szállítási költségek levonásra kerülnek). A Kyäni cég
európai forgalmazási központjai a termék visszavételét követő 30 napon belül intézik a
termék visszáruzását és a pénzvisszafizetést. A visszáruzás módjáról szóló
tájékoztatásért kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
b. A disztribútorok készlet-visszáruzása
A Kyäni cég vállalja, hogy a disztribútoroktól visszavásárolja a disztribútor utóbbi egy év
során a Kyäni cégtől beszerzett forgalomba hozható készleteinek bármely részét. A
visszavásárlási ár a disztribútor által fizetett vételár 90%-a, amelyből a Kyäni céghez való
visszaszállítással és kezeléssel kapcsolatos költségek is levonásra kerülnek.
Az Európai Unióban és a Norvégiában lakhellyel rendelkezők esetén: A Kyäni cég az
Európai Unióban vagy a Norvégiában lakhellyel rendelkező ügyfelek számára teljes
(100%-os) pénz-visszafizetési garanciát vállal a megvásárolt termékekre 30 napos
időtartamra (amelyből azonban a szállítási költségek levonásra kerülnek). A Kyäni cég
európai forgalmazási központjai a termék visszavételét követő 30 napon belül intézik a
termék visszáruzását és a pénzvisszafizetést. A visszáruzás módjáról szóló
tájékoztatásért kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal."
Tehát vásárlóknak 100% garancia van, üres dobozra is akár, 30 napon belül. Viszonteladóknak viszont csak készlet-visszáruzásra van lehetőség, 90%-os áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!