Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen tapasztalatotok van a...

Milyen tapasztalatotok van a Kyani céggel kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
Állítólag, olyan termékeik vannak, amik Magyarországon piacot robbantott az első néhány hónapban. Természetesen a neten megtaláltam a Kyanit, nagyon korrekt honlap, 10 nyelven, de látott mát valaki olyan statisztikát ami igazolja, hogy a jó termékkel rendelkező MLM cégek az első időszakban törvényszerűen robbanás szerű fejlődést mutatnak?
2011. okt. 5. 22:45
1 2 3
 11/22 Niko38 válasza:

58127. 2011.08.16. 15:47

Nem tudom mennyit hallottak már erről a termékről, ezért inkább a bemutatásával kezdeném.

Ez egy alaszkai áfonya kivonat, ami sokkal egészségesebb a hagyományos áfonyától.

Tudom, hogy sokan nem hisznek ezekben a termékekben. Viszont a Kyani mindenkinek ad egy hétre való adagot TELJESEN INGYEN és ha nem érzett javulást vagy úgy érzi nem kell több akkor egyszerűen nem rendel.

3 fő termék van:Kyani Sunrise, Kyani Nitrofx, Kyani Sunset. Ez a 3 termék segíti az Ön szervezetét a regenerálódásban, a lehető legjobb egészség fenntartásában és a betegségek elleni védelemben.

Előre elmondanám, hogy a termékek csak természetes anyagokat tartalmaznak. Annak szavatossági idejét is hőkezeléssel érik el.

A Kyani Sunrise: Tasakokban lehet kapni és egy napi adag van benne szirup formájában. Fontos: Reggel éhgyomorra kell bevenni és utána 20-30 percig ne fogyasszunk semmit. (még teát meg kávét se)

Az alábbi vitaminokat tartalmazza: Tiamin (B1), Riboflavin (B2), Niacin (B3), Pantoténsav (B5), B6 Vitamin, Folsav (B9), Biotin, C vitamin, D3 vitamin, E vitamin, Kolin, Taurin (igen ez található az energiaitalokban, de azt mesterségesen alkohol segítségével teszik, amúgy a természetben is megtalálható) valamint nyomelemek.

Kyani Nitrofx: Csepp formájában adagolható. Nitrogén-monoxidot tartalmaz, ami tágítja az ereket ezáltal javítja a közérzetet. Ezért a felfedezésért 1998-ban három orvos Nobel díjat is kapott. Fogyasztási javaslat: napi 1-2 ml szájon át.

Kyani Sunset: Ahogy a nevéból lehet következtetni, ezt a terméket este kell bevenni. E vitamint és Omega 3 zsírsavakat ötvözték egy tablettába. A zsírsavak az alaszkai vad Sockeye lazacból származnak, amely bizonyíthatóan a legtisztább rendelkezésre álló Omega 3 forrás. Fogyasztási javaslat: 3 tabletta vacsoránál.

Ez nem egy csodaszer, csupán egy "vitaminbomba" ami segíti a szervezetet a gyógyulásban, az egészség fenntartásában és a védekezésben.

Érde58127. 2011.08.16. 15:47

bgpeter

Nem tudom mennyit hallottak már erről a termékről, ezért inkább a bemutatásával kezdeném.

Ez egy alaszkai áfonya kivonat, ami sokkal egészségesebb a hagyományos áfonyától.

Tudom, hogy sokan nem hisznek ezekben a termékekben. Viszont a Kyani mindenkinek ad egy hétre való adagot TELJESEN INGYEN és ha nem érzett javulást vagy úgy érzi nem kell több akkor egyszerűen nem rendel.

3 fő termék van:Kyani Sunrise, Kyani Nitrofx, Kyani Sunset. Ez a 3 termék segíti az Ön szervezetét a regenerálódásban, a lehető legjobb egészség fenntartásában és a betegségek elleni védelemben.

Előre elmondanám, hogy a termékek csak természetes anyagokat tartalmaznak. Annak szavatossági idejét is hőkezeléssel érik el.

A Kyani Sunrise: Tasakokban lehet kapni és egy napi adag van benne szirup formájában. Fontos: Reggel éhgyomorra kell bevenni és utána 20-30 percig ne fogyasszunk semmit. (még teát meg kávét se)

Az alábbi vitaminokat tartalmazza: Tiamin (B1), Riboflavin (B2), Niacin (B3), Pantoténsav (B5), B6 Vitamin, Folsav (B9), Biotin, C vitamin, D3 vitamin, E vitamin, Kolin, Taurin (igen ez található az energiaitalokban, de azt mesterségesen alkohol segítségével teszik, amúgy a természetben is megtalálható) valamint nyomelemek.

Kyani Nitrofx: Csepp formájában adagolható. Nitrogén-monoxidot tartalmaz, ami tágítja az ereket ezáltal javítja a közérzetet. Ezért a felfedezésért 1998-ban három orvos Nobel díjat is kapott. Fogyasztási javaslat: napi 1-2 ml szájon át.

Kyani Sunset: Ahogy a nevéból lehet következtetni, ezt a terméket este kell bevenni. E vitamint és Omega 3 zsírsavakat ötvözték egy tablettába. A zsírsavak az alaszkai vad Sockeye lazacból származnak, amely bizonyíthatóan a legtisztább rendelkezésre álló Omega 3 forrás. Fogyasztási javaslat: 3 tabletta vacsoránál.

Ez nem egy csodaszer, csupán egy "vitaminbomba" ami segíti a szervezetet a gyógyulásban, az egészség fenntartásában és a védekezésben.

Érde58127. 2011.08.16. 15:47

bgpeter

Érdeklődni amazon38@freemail.hu

2012. jún. 5. 10:55
 12/22 anonim válasza:

Én itt veszem a kyanit:

[link]

Nagyon jó termék, finom is és hatékony is!

Mindenkinek ajánlom!

2012. jún. 8. 15:27
 13/22 Sly76 válasza:

Nálunk is csak pozitív tapasztalatok vannak csak,mind a termékkel,mind az üzlettel kapcsolatban.

[link]

2012. júl. 13. 12:35
 14/22 anonim válasza:
41%
Mára erről is kidürlt, hogy egy nagy kamu. Többen kerültek kórházba a "vitaminok" szedése miatt. Legalábbis itt Szolnokon, többek között a nagytudású anyósom is. Fel kellen jelenteni az egész hóbelebancot.
2012. szept. 24. 09:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Utolsótól kérdezném, hogy vitamintól hogy lehet kórházba kerülni? Tényleg őszintén kérdezem , nem piszkálódásként!
2012. szept. 24. 17:49
 16/22 anonim válasza:

Gondolom nem csak vitamin volt benne...talán. Nem tudom. Lehet, hogy volt van benne valami olyan összetevő amire allergiás lehet valaki.

Egyébként én is hallottam ilyenről, bár az NEM Kyani termék volt, hogy valaki rosszul lett a "vitaminoktól" mert olyan anyag-szer volt benne ami károsította a veséjét.

2012. szept. 25. 09:34
 17/22 Szombatiné Kati válasza:

Személyes tapasztalatom szerint a Kyäni Sunset -

[link]

hatására a gyereknek a tanuláshoz való kedve, hozzáállása és teljesítménye jobb lett. Nekem a Kyäni Sunrise -

[link]

hatására kifejezetten javult a közérzetem, vérszegény voltam és a szedése után a vérképem javuló tendenciát mutat. A Kyäni NitroFX és a Kyäni Nitro Xtreme termékeket nem használtam, de a legnagyobb közösségi portálon nagyon jókat írnak róluk -

[link]

2012. dec. 5. 19:14
 18/22 anonim válasza:
47%
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy mielőtt bárki használja a termékeiket, legyen tisztába a betegségeivel és azzal, hogy pontosan mit is tartalmaz az adott készítmény. Szívbetegeknél a nitro-xtreme veszélyes lehet, nekem feltételezhetőn a Nagymamám életébe került, de ki fogom deríteni, hogy a készítménynek pontosan mi is a káros hatása, nem normális, hogy felpörgeti az embert, jól érzi magát, doppingolja, csepegtet, majd meghal. Tönkreteszi a szervezetét és a szívét akarva-akaratlanul.
2013. jan. 11. 23:22
 19/22 Molviko válasza:
Én beléptem. És sajnos csalódnom kellett... A termék jó azzal nincs gond, szerencsére. De viszont. 100%os pénzvisszafizetést hirdetnek és ígérnek, ami csak 90% valamint nagyon sok helyen azzal akarják behülyíteni az embereket, hogy ha visszaküldöd az üres dobozt akkor is visszafizetik az árát. Na ez teljesen NAGY ÁTVERÉS. Úgyhogy sok jót nem tudok mondani az üzletpolitikáról. Én most kíváncsi leszek, visszaküldtem a termékeket azt ígérték hogy 5-7 munkanapon belül utalják, de ugye csak a 90%ot. Na majd meglátjuk.
2013. márc. 19. 16:50
 20/22 anonim válasza:

Idézek a szerződésből, amit elfogadott a regisztrációkor"

"7. A TERMÉKEKRE VÁLLALT GARANCIÁK, VISSZÁRUK ÉS KÉSZLET-VISSZAVÁSÁRLÁS

a. Az ügyfelek felé vállalt termékelégedettségi garancia

b. A disztribútorok készlet-visszáruzása

a. Az ügyfelek felé vállalt termékelégedettségi garancia

Az Európai Unióban és a Norvégiában lakhellyel rendelkezők esetén: A Kyäni cég az

Európai Unióban vagy a Norvégiában lakhellyel rendelkező ügyfelek számára teljes

(100%-os) pénz-visszafizetési garanciát vállal a megvásárolt termékekre 30 napos

időtartamra (amelyből azonban a szállítási költségek levonásra kerülnek). A Kyäni cég

európai forgalmazási központjai a termék visszavételét követő 30 napon belül intézik a

termék visszáruzását és a pénzvisszafizetést. A visszáruzás módjáról szóló

tájékoztatásért kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

b. A disztribútorok készlet-visszáruzása

A Kyäni cég vállalja, hogy a disztribútoroktól visszavásárolja a disztribútor utóbbi egy év

során a Kyäni cégtől beszerzett forgalomba hozható készleteinek bármely részét. A

visszavásárlási ár a disztribútor által fizetett vételár 90%-a, amelyből a Kyäni céghez való

visszaszállítással és kezeléssel kapcsolatos költségek is levonásra kerülnek.

Az Európai Unióban és a Norvégiában lakhellyel rendelkezők esetén: A Kyäni cég az

Európai Unióban vagy a Norvégiában lakhellyel rendelkező ügyfelek számára teljes

(100%-os) pénz-visszafizetési garanciát vállal a megvásárolt termékekre 30 napos

időtartamra (amelyből azonban a szállítási költségek levonásra kerülnek). A Kyäni cég

európai forgalmazási központjai a termék visszavételét követő 30 napon belül intézik a

termék visszáruzását és a pénzvisszafizetést. A visszáruzás módjáról szóló

tájékoztatásért kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal."

Tehát vásárlóknak 100% garancia van, üres dobozra is akár, 30 napon belül. Viszonteladóknak viszont csak készlet-visszáruzásra van lehetőség, 90%-os áron.

2013. szept. 22. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!