Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Rosszul lettem reggel a...

Rosszul lettem reggel a mhelyemen és felmondási levelet kell vinnem holnap?

Figyelt kérdés

Ny-Európában élek, most találtam munkahelyet 1 hónapja, de 85km-re a lakcímemtől így kocsival járok be minden nap. Ez kb 1 órát jelent munka előtt és után is. Ráadásul nemrég lett meg az autó, így még azért stresszes is a vezetés néha, mert sok a barom az utakon. 2 műszakban dolgozom, a héten délelőttös, azaz reggel 5től. így 3kor kelek, hogy odaérjek ídőbe. Fizikai munka egy gyárban, de ez is több mint ami eddig volt. Szóval ez volt a 3dik nap a héten, reggeliztem is és mikor odaértem már átöltözés előtt kidobtam a taccsot. Majd 7körül sírógörcs tört rám, de próbáltam erős lenni, nem mutatni, ment is egy darabig, viszont olyan szintem rosszul lettem, hogy ki kellett mennem az öltözőbe mert rettenetesen szédültem és zsibbadt mindenem. Nem vagyok terhes ez 1000% . Majd nagy fehérség és leestem a székről de fel is keltem, nem vesztettem el az eszméletem teljesen, újabb síróroam egyedül a padlón és iszonyatosan kapkodtam a levegőért. Miután kicsit összeszedtem magam, odamerészkedtem a főnökhöz és elmondtam, hogy nem tudom folytatni, de nem úgy értettem, hogy egyáltelán, hanem, hogy ma. Viszont ő hétfőn megmondta, hogy hiába van diplomám, neki egy munkásra van szüksége, aki az adott feladatot ellátja és nem több, vállalom, vagy nem? Úgy, hogy az volt ez első reggelem, az elmúlt 2 hétben délutános voltam. Ez még a próbaidő. Szóval azt mondta semmi baj, irjam egy felmondó levelet és vigyem be holnap. Tanácstalan vagyok és félek, hogy most mi lesz. ? ? ?

Ezt az elbérletet felmonduk a párommal múlt héten, de mire elköltözhetünk, addigra biztos lesz december eleje, addig minden második héten délelőttös lennék, ha egyáltalán van még esély.. de nem tudom mit kellene tennem.

Ötletek, ti mit tennétek a helymeben, vagy hogy vélekednétek erről?

Előre is köszi mindenkinek a választ, bármi is legyen..

2011. okt. 5. 15:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

A pánikroham az az, amin nagy valószínűséggel keresztülmentél. Szédülés, zsibbadás, rosszullét, sírógörcs nagy eséllyel erre utalnak, ha amúgy egészséges vagy.

Miért csak decemberben költözhettek? Én már most közelebb mennék. Vagy autózás helyett vonatoznék, az kevésbé stresszes. Bár ha ennyire nem bírod a stresszt, talán az egészséged érdekében jobb hagyni veszni az egész munkahelyet.

2011. okt. 5. 16:04
 12/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem volt pánikrohamod, egyszerűen kialvatlan voltál + fárad a fizikai munkától, és így hatott rád. A tünetek viszont, amit leírtál, lehetnek a pánikbetegségnél fellépő rohamok tünetei, erre célzott a válaszoló. De szerintem nem erről van szó.

Attól, hogy nem tudtál aludni délelőtt, még lehetsz kimerült.

2011. okt. 5. 16:06
 13/24 anonim ***** válasza:

*Szédülés, zsibbadás, rosszullét, sírógörcs nagy eséllyel erre utalnak, ha amúgy egészséges vagy.

Meg még egy csomó másra: nekem ételmérgezéskor voltak ilyen tüneteim, sírógörccsel együtt, mert annyira rosszul voltam. De lehet vírusfertőzés is. De a kimerültség miatt is.

Attól, hogy tegnap még egészséges volt, mára simán elkaphatott valamit.

2011. okt. 5. 16:08
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ételmérgezés és vírusos fertőzésnél általában magas láz is van.
2011. okt. 5. 16:14
 15/24 A kérdező kommentje:

Ja, azt kihagytam, hogy péntek óta beteg vagyok.. Orvoshoz menni nem volt se időm se energiám, de mivel csak hőemelkedés, köhögés, torokfájás, gondoltam a szokásos kora őszi megfázásom, de a kolleganő akivel dolgozom szintén beteg.. de senkit nem hat meg. mindegy is ebből a szempontból.

Amúgy Franciaországról van szó. és ha hamarabb költözünk akkor alsóhangon is 1500eur-t bukunk el ez nem fér bele. az utiköltségem áráért meg képtelenség szállást találni , már így is a fizetésem 4edét költöm a gázolajra. Nem tudom, hogy érdemes-e még ezen feszülnöm, vagy hagyjam a francba és keressek takarítói munkát helyben...

2011. okt. 5. 16:14
 16/24 anonim ***** válasza:

Na, akkor egyértelmű, szó nem volt pánikrohamról, viszont felelőtlenség volt betegen dolgozni.

Én biztosan inkább takarítanék helyben, egy műszakban (nappal), vagy gyerekre vigyáznék, mint hogy ingázzak hajnalban fizikai munkára. A munka itt is, ott is szar, ha már az, legalább legyen helyben. De neked kell eldönteni, hogy melyiket bírod jobban diplomával, melyik a kevésbé megalázó neked.

2011. okt. 5. 16:21
 17/24 A kérdező kommentje:
Utánaolvastam a pánikrohamnak és hát ijesztően hasonló dolgokat írnak, mint amik nagyrészét én nem tudtam megfogalmazni, bár nem szeretem belebeszélni a dolgokba a nemlétezőt. Anyummal beszéltem hétfőn, hogy nem javul a helyzet és ő mondta, hogy azt az antibiotikumot mit otthonról hoztam nyugodtan kezdjem el szedni, szóval eddig 4et vettem be, azaz 2 nap volt. Javulást már meghozta, de még mindig nem az igazi a dolog. Őszintén ha meg kell válaszolnom, hogy mitől lettem rosszul nem igazán tudok értelmes választ adni. Azt tudom mondani, hogy baromi fáradt vagyok és hogy szarul éreztem magam de kegyetlenül. A szülői nyomás nem kicsi, amikor erre igent mondtam, nem érdekelt mi ez pontosan, csak hogy hazatelefonálhassak végre, hogy kész, kaptam munkát, lehet megnyugodni és válaszolni a maguknak feltett kérdésekre, hogy miért is vagyok itt a szerelmen kívül.. Na ez már annyira nem a pénzügyek kategória. Továbbra se tudom, hogy melyik a jobb, ha felmondok vagy kirúgatom magam. Mert percről percre változik az álláspontom, maradjak vagy menjek..
2011. okt. 5. 16:33
 18/24 anonim válasza:
En a helyedben ott keresnek allast, ahol lakom.Legyen az takaritas is akar.Nem hiszem, hogy gyari meloval sokkal tobbet keresel, mint a takaritassal, foleg, ha kiszamolod az utikoltseget, meg a megevett ideget.
2011. okt. 5. 16:40
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elsősorban magaddal kellene tisztába jönnöd. Felnőtt ember vagy, nem tartozol elszámolással a szüleidnek, hogy miért vagy Franciaországban. Az sem tragédia, ha pusztán a szerelem miatt. Az kizárólag rád és a párodra tartozik, hogy dolgozol-e, senki másra. Nektek kell leülnötök, és megbeszélni, hogy mennyire fontos most ez a munka a megélhetésetek szempontjából, megvagytok-e nélküle, vagy valahogy muszáj kibírnod a délelőttös heteket.

A szüleidnek meg mondd meg, hogy szereted őket, neked is hiányoznak, de felnőttél, és a párod mellett a helyed akár van munkád, akár nincs!

2011. okt. 5. 16:58
 20/24 anonim válasza:
utolso, azert ez nem egeszen mindegy.Marmint a szulei szempontjabol persze, nekik nincs kozuk hozza.De az sem jarja, hogy a kerdezo a parja nyakan uljon ott.Neki sem jo, ha valakitol fugg, illetve penzt kell kernie, ha valamit venni akar.Szoval az termeszetes, hogy dolgozik, de inkabb keressen a lakohelyen munkat.
2011. okt. 5. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!