Regisztrált már vki próbavásárlónak?
Figyelt kérdés
tapasztalat,mit kell csinálni pontosan,hol és persze mennyiért,mindent tudni szeretnék...hol az átverés...2011. okt. 2. 11:08
1/4 anonim válasza:
nincs átverés, szarul fizet ugyan, de nem nagy a meló és kiegészítésnek jó - ha nagyobb városban laksz simán megéri
2/4 anonim válasza:
regisztráltam, de nem vállaltam melót. moziba kellett volna mennem. a jegy árát utólag visszafizették volna, de csak akkor, ha jegy mellé a KÖTELEZÖ büféfogyasztást igazoló bizonylatot is csatolom.utóbbit persze saját kontóra.hát köszi,így nekem nem businnes.Meg minden melónál van csomó kitét, hogy nem térítik vissza a vásárlás értékét, ha ezt, vagy azt, vagy amazt csinálom... és itt tök szubjektív dolgok vannak.pl hogy az üzlet saját biztonsági kameráján megfigyeli, hogy nem e gyanúsan viselkedtem.meg hogy legalább mennyit nézelödj stb. aljas munka, mint az ellenörködés. ráadásul 1000-2000 forintért kiteszed magad annak, hogy önkényesen megtagadják a megvásárolt termék árának visszatérítését.
3/4 anonim válasza:
Ja, elmeselek egy gyors sztorit. Barátnömnek egy gyógyszertárba kellett mennie. Gyomorégés elleni gyógyszert kellett keresnie. Egy drága terméket kellett volna tukmálnia a gyógyszertáros nénikének, de ö egy olcsót ajánlott. Párom próbálta belöle kiszedni,hogy dehát az xzy tabletta, de a nöci miután megmutatta,elmondta, hogy a másiknak totál ugyanaz a hatóanyaga, csak feleannyiba kerül. Valószinüleg ö fizethetett a jólelküségéért. Le lehet vonni a konzekvenciát. emberség kontra fillérek
4/4 anonim válasza:
Én is regisztráltam, de még nem volt olyan ajánlatuk, amit kipróbáltam volna. Nincs is sok lehetőség, és általában gumit kell cseréltetni....nekem meg nincs autóm.
És tényleg elég minimális összeget fizetnek...ha fizetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!