Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Regisztrált már vki próbavásár...

Regisztrált már vki próbavásárlónak?

Figyelt kérdés
tapasztalat,mit kell csinálni pontosan,hol és persze mennyiért,mindent tudni szeretnék...hol az átverés...
2011. okt. 2. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:
nincs átverés, szarul fizet ugyan, de nem nagy a meló és kiegészítésnek jó - ha nagyobb városban laksz simán megéri
2011. okt. 2. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
regisztráltam, de nem vállaltam melót. moziba kellett volna mennem. a jegy árát utólag visszafizették volna, de csak akkor, ha jegy mellé a KÖTELEZÖ büféfogyasztást igazoló bizonylatot is csatolom.utóbbit persze saját kontóra.hát köszi,így nekem nem businnes.Meg minden melónál van csomó kitét, hogy nem térítik vissza a vásárlás értékét, ha ezt, vagy azt, vagy amazt csinálom... és itt tök szubjektív dolgok vannak.pl hogy az üzlet saját biztonsági kameráján megfigyeli, hogy nem e gyanúsan viselkedtem.meg hogy legalább mennyit nézelödj stb. aljas munka, mint az ellenörködés. ráadásul 1000-2000 forintért kiteszed magad annak, hogy önkényesen megtagadják a megvásárolt termék árának visszatérítését.
2011. okt. 2. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja, elmeselek egy gyors sztorit. Barátnömnek egy gyógyszertárba kellett mennie. Gyomorégés elleni gyógyszert kellett keresnie. Egy drága terméket kellett volna tukmálnia a gyógyszertáros nénikének, de ö egy olcsót ajánlott. Párom próbálta belöle kiszedni,hogy dehát az xzy tabletta, de a nöci miután megmutatta,elmondta, hogy a másiknak totál ugyanaz a hatóanyaga, csak feleannyiba kerül. Valószinüleg ö fizethetett a jólelküségéért. Le lehet vonni a konzekvenciát. emberség kontra fillérek
2011. okt. 2. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is regisztráltam, de még nem volt olyan ajánlatuk, amit kipróbáltam volna. Nincs is sok lehetőség, és általában gumit kell cseréltetni....nekem meg nincs autóm.

És tényleg elég minimális összeget fizetnek...ha fizetnek

2011. okt. 6. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!