Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondoltok a netes távmunká...

Mit gondoltok a netes távmunkákról?

Figyelt kérdés

Pontosabban olyanra gondolok, mint dokumentációk, riportok másolása. Jó pár ilyennel találkoztam, mindegyiknél van egy minimális (pár 100ftos) belépési díj.

Egyáltalán nincs tapasztalatom ilyen téren, szóval mennyire reálisak ezek? Nem átverés?

2011. szept. 21. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom hogy egy nagy kamu mind. Én is akartam több ilyenre jelentkezni, de mikor rájuk kerestem kapásból kijött hogy átverés az egész.

Magyarul: az olyan netes munkákat kerüld, ahova először x összeget be kell fizetni, mert MIND kamu.

2011. szept. 21. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi a meló, amelyiknél előre pénzt kérnek, azt sürgősen hagyni kell. De pl. én végeztem suli mellett egy induló webáruháznak termékfeltöltést, amit az 1 óra "betanítás" után rugalmasan otthonról lehetett végezni. A bérem kb. nettó 600 ft/óra volt, szóval meggazdagodni nem lehet belőle, de diákként jól jött.
2011. szept. 21. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem is tudom, én is szerettem volna valamit itthon csinálni, amíg nem találok rendes állást. De találtam valamit, ami egész jónak hangzott: gépelési munka. Jelentkeztem, a nő küldött egy ismertetőt, 600 Ft-ot kért belépési díjként. Kérdeztem tőle egypár dolgot még, erre átváltott bunkóba. Figyelmeztetett, hogy először fizessem be a pénzt, meg ilyesmit írt, hogy most készül a kártyája (?), szóval valószínűleg csak az embereket húzza le.
2011. szept. 22. 13:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a válaszokat.

Mert hallottam, h lehet olyat is találni azért, ami nem átverés, de ezidáig én is csak olyat találtam, ami arról szólt, hogy fizessek be elöször is X meg X összeget... -_-

2011. szept. 22. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt tanácsolták hogy max ilyen komolyabb, ismertebb újságokban keressek netes melót mert ami ott van az talán valamivel megbízhatóbb. Próbáld meg esetleg, bár nem hiszem hogy oldalszámra vannak az internetes melók.
2011. szept. 22. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!