Megérné váltanom? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Így a szabadságom alatt abba a dilemmában kerültem, hogy feladjam-e a jól fizető (netto 200-240e forint/hó) munkahelyemet, ahol szakmunkásként dolgozom egy másik lehetőségért, ahol a folyamatban lévő egyetemi tanulmányaimat tudnám kamatoztatni? Hosszú távon a második lehetőséggel kényelmesebben kereshetnék ugyanannyi pénzt, később akár többet is, kevesebb stressz mellett, viszont költözéssel, új dolgokkal járna, és ott nem 100%, hogy meg fogok felelni a cég elvárásainak hosszabb távon. Ráadásul a jelenlegi munkahelyemen is lehet később lehetőségem ennél többet keresni, viszont ismerve a főnökömet visszaút nem lesz ha egyszer felmondok. Megérné a váltás?2011. szept. 19. 11:49
1/2 anonim válasza:
NEM!
Ne is haragudj de ezen gondolkozni is felesleges...
Ilyen fizetés nem sok helyen van...
A diplomások javarésze kitörölheti a ....-ját mert nem tud elhelyezkedni sehol. Még ha teszem azt sikerülne is elhelyezkedned, akkor sem érné meg szerintem. Ha szakmunkásként ennyit keresel, maradj ott, jobb dolgod nem lesz hidd el !
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, igen, jó a pénz, persze.. De ha van elég, akkor kezded el érezni hogy a pénz nem minden, és jó lenne valami olyat dolgozni, ami tényleg kihívást jelent, ahol gondolkodni is kell. Így 5 évnyi munka után kicsit belefásultam. Ha - terv szerint másfél év múlva - sikerül lediplomáznom akkor is maradnék műszaki területen, relatíve jó esélyekkel az elhelyezkedésre.
2011. szept. 19. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!