Érdemes au pairnek menni?
11edikes vagyok(lány)
érettségi után szeretnék külföldre menni au pairnek
Szia, itt az utazas reszben mar tobb kerdes volt valaszokkal egyutt persze az au-pairkedesrol, olvasd el oket!
Ha beirod a google-ba, hogy au-pair kulfoldon, au-pair club Angliaban, au-pair Angliaban, au-pair...barmit sok-sok oldalt kidob neked!
Amugy en voltam au-pair Nemeto.-ban es Ausztriaban is, nagyon jo volt, szerettem kint lenni, megtanultam a nemetet jol, jartam nyelviskolaba. Tobb csaladnal is eltem, tobb gyerekre is vigyaztam.
Egy nagyobb varosba szerintem jobb menni, mert ott tobb mindenkivel megtudsz ismerkedni, tobb a lehetoseg nyelviskolara is.
Szoval erdemes, kutass a neten, sok csalad van akik lanyt keresnek, regisztrald be magadat, kozvetitonek ne fizessel semmit se azt mindig a csalad fizeti. Csak jo par kozvetito az au-pair lanyokat legombolja szepen, de te nehogy fizess!
Tanuld a nyelvet addig is, hogy minel jobban megertesd magadat majd a csaladdal, a gyerekekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!