Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel turbózzam fel az önéletr...

Mivel turbózzam fel az önéletrajzomat?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy mivel tehetném feltűnőbbé az önéletrajzomat,ami felkeltené a munkaadók figyelmét? Az állandó kötelező elemek mellé mit írhatnék még bele? Sajnos nem sok visszajelzés érkezett eddig,pedig szerintem egész jót írtam,és mindig küldök kísérőlevelet is. Egyébként pályakezdő vagyok. Köszi a válaszokat!
2011. szept. 11. 19:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem nincsen diplomám az érettségi után szereztem egy szakmát. Az elsődleges célom a szakmán belül való elhelyezkedés,de nagyon kicsi rá az esély,pedig nagyon nagy motiváltsággal fogtam bele. Most már ott tartok,hogy szinte bármit elvállalnék,annyira kellene a pénz. :-( Alig érkezik visszajelzés az elküldött önéletrajzokra. Mivel pályakezdő vagyok,nagyon nehéz,mert mindenhol a szakmai gyakorlatot kérik. Néha azt érzem,hogy ez a keresgélés sosem fog végetérni. Elsősorban call centeres és adminisztratív munkakörök betöltésére pályáztam. De abból is sajnos nagyon kevés van,és a jelentkező túl sok. Akinek már van valami gyakorlata az rögtön előrébb kerül.
2011. szept. 12. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!