Hogy írjak hatásos kísérőlevelet az önéletrajzhoz?
Figyelt kérdés
Nem dolgoztam még az adott szakmában (büfés) és nem tudom, hogy ezt hogy írjam le úgy hogy azért esélyt adjanak, mert bele tudnék tanulni.Így jó?"Még nem dolgoztam ezent a területen, de úgy gondolom hamar beletanulnék."2009. ápr. 21. 16:27
1/1 anonim válasza:
A kísérőlevél egy "önreklám". Én vagyok a leg leg leg !
Ha "NEM"-mel kezded a mondandód, az nem túl jó.
Sorold fel inkább azokat a tapasztalataid amelyeket hasznosítani tudnál az állás betöltésénél.
Próbálj párhuzamokat keresni. Pl. Jó a kommunikációs készségem, foglalkoztam ( vagy szívesen foglalkozom ) emberekkel. Kerüld a feltételes módot. Csak határozottan.
Szeretem kiszolgálni a vásárlókat, szeretek sürögni, forogni.
Arra gondolj, hogy miért vagy TE a legalkalmasabb jelölt a pozícióra, és ne azon töpreng, hogy miért lennél megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!