Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Győrben az AUDI-nál, autószere...

Győrben az AUDI-nál, autószerelő mester több mint 20 éves tapasztalattal milyen munkakörben, és milyen fizetéssel tudna elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Amit olvastam náluk, mindenhol felsőfokú végzettséget kérnek, de a mestervizsga sajnos nem annak számít.
2011. szept. 3. 16:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, így egyszerű a képlet. De gondolom csak van a betanított munkás, és a mérnök között még láncszem, ahova beférhetek.....elméletileg a mestervizsga a technikusival egyenértékű, legalábbis az NKH szerint, miattuk csináltam meg. :)
2011. szept. 3. 20:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Annyit ér az autószerelő végzettséged, hogy ha rajtad kívül jelentkezik még egy pék meg egy cukrász akkor téged fognak felvenni mert mégiscsak láttál már autóalkatrészt élőben, és a szakma miatt valószínű a kellő kézügyességed is megvan. Ezen kívül másra tényleg nem jó jelen esetben. A 140-160-at soron meg tudod keresni, de ahogy írtam hétvégén is menni kell. Ezen kívül vannak pl olyan juttatások minden évben hogy kapsz számítógépet/laptopot vagy amit kiválasztasz magadnak egy listáról. Tehát egy korrekt, magyar viszonylatban jól fizető cég, csak sima munkásnak nehéz bejutni mert rengeteg a jelentkező. Talán ezért lehet előny a végzettséged.
2011. szept. 3. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy kollégámat 3 héttel ezelőtt vették fel,pedig egy elektronikai cégnél dolgozott mint operátor,de mivel a végzettsége autószerelő így felvették Győrbe az Audihoz.Sok sikert neked is,szerintem van esélyed.
2011. szept. 22. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyon jól írják, akik válaszoltak. Egy ilyen gyárba nem kell a te szakértelmed. Te meg nem végeznéd el, amit ott "szerelésnek" hívnak.Mérnökhöz kevés vagy, összeszerelőnek meg sok. A bér 3 műszakban kb annyi, amennyit leírtak, pár év gyakorlat után. Nem az autószerelési gyakorlatod kell, arra senki sem kíváncsi. Hanem hogy állsz helyt egy összeszerelő szalag mellett.
2011. szept. 22. 22:01
 15/16 anonim ***** válasza:
A 140-160 a sori melósokra vonatkozik. Szerintem jelentkezz nyugodtan. Ha már bent vagy a cégnél, könnyebben találsz másik munkakört a gyáron belül, belső pályázattal. Közvetlenül kívülről nehéz. Különben nem csak sori melósok és mérnökök léteznek az Audin belül. vannak más munkakörök is, ahol hasznát veszed/veszik a tapasztalatodnak. De ahogy már előbb is írtam, először próbálj meg bekerülni akár szereldei munkatársként is, aztán ha már bent vagy, körbenézel.
2011. okt. 5. 09:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nem mindenhol van 3 műszak. Az, hogy ki milyen munkarendben dolgozik, területenként változik.
2011. okt. 5. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!