Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg okádék hely az Euronics?

Tényleg okádék hely az Euronics?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy rettenetes ott dolgozni, folyton csak csesztetik az embert. Egy barátom a most nyíló budakalászi áruházukba ment dolgozni, azt mondta hogy állat módjára bánnak az emberekkel. Valaki dolgozott esetleg ott? Elmesélné milyen? Én is gondolkodtam rajta, hogy beadom az önéletrajzomat, de megfontolom ezek után...:S
2011. szept. 1. 23:28
 1/9 ZETAS válasza:
25%

Szimatolni te is tudsz:)

bemész és hesszeled, hogy az árufeltöltőknek milyen a kedve, mennyire kell sietniük, milyen a csoportfőnök stb.

Nagy különbség nem lehet a LIDL, TESCO, stb között.

2011. szept. 1. 23:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy fos hely, dolgoztam ott egy ideig, ahhoz képest hogy 2-3-5 hónapokat vannak ott az emberek, ahhoz képest sokat is, nagyon szar mikor 60k a fizetésed, mert a terveket nem hozod (ami lehetetlen ha vissza esik a piac). Jól hangzott hogy x fizetés, csak épp a terveket emelik meg ha jól állnál:S
2012. jan. 29. 15:28
 3/9 anonim válasza:
0%
A multik közül a leghányadékabb hely! Még a tescoval is jobban jársz! Azzal nyugodtan számolj, hogy reggel 8 előtt ott kell legyél hiába fél 9 kor van a kezdés. Ebédszünet 1 óra jár papíron, amire kapsz 5 max 10 percet. A szerződésben 8 óra a meló, de lényegében reggel 8-tól este 6-ig 100%, hogy ott vagy, néha még fél 7-ig is. Egész december hónapban hétfőtől-szombatig reggel 8-tól este 6-7-ig meló, illetve vasárnap délelőtt. Ez megy 30 napon át jó esetben cirka 100.000 nettóért. Persze vannak jobb hónapok amikor a mozgó béred jobb, akkor kereshetsz 120 nettót is, de ha elosztod a ledolgozott napok meg órák számával, jobban jársz, ha elmész közhasznú munkásnak. A családot emellett a munka mellett szintén elfelejtheted, mert mire haza esel még tv-t nézni sem lesz kedved, csak aludni...
2013. nov. 19. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:
egy átverés az euronics. én csak hamar elromló dolgokat vettem náluk, mosogatógépeket, tablettet, (a tablett javítési ideje egy hónap), a mosogatógépeket feszt javíttatni kell, (fagor, wiirpol) aztán kicserélik, vehetek újat tőlük cserébe, de természetesen nincs olyan árkategóriájú, tehát még rá is kell fizetnem.
2014. febr. 1. 08:54
 5/9 anonim válasza:

vásárolni sem megyek oda többet, nem, hogy még ott dolgozni. Kamus banda az egész. Azt mondták kiszállítják a gépet 15:00ig. Nem mentem sehova egész délelőtt, majd 20:00 utan csöngettek...

másik alkalommal az információs csaj volt bunkó amikor a garanciát akartam használni egy elromlott táblagépnél...

2014. dec. 8. 18:43
 6/9 anonim válasza:
A kiszolgálás is szar...
2016. nov. 29. 18:03
 7/9 anonim válasza:
43%

Hát sok a problémás vásárló,mert már mindenki elvégezte a Facebook jogi kart.

Így mindenki nagyon okos meg ügyes.

Vannak olyan dolgok amelyek nem épp a leggördülékenyebben működnek, viszont igyekszünk eleget tenni.

Jah és 200 alatt nem teszek az asztalra.

Valamint még annyit hogy nem hiszem jobban érezném magam egy szalag mellett 12 órában

2018. jan. 13. 09:53
 8/9 anonim ***** válasza:

#3-as

Talán tanulni kellett volna, aztán akkor lehetnél más beosztásban is. És céges laptopot, telefont, autót kapnál. Fizetnék az albérletedet. Lenne béren kívüli juttatásod, meg nettó 500 ezres béred. ;)

Persze ez nagyjából minden multira igaz.

2019. ápr. 17. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:

De még mekkora okádék!

Olvasd csak el a véleményeket, döbbenet, hogy a fogyasztóvédelem nem tesz semmit. Vásárlók megtévesztése, elérhetetlen ügyfélszolgálat, téves információk a szállításról ... stb. Undorító, amit művelnek!

2022. jún. 21. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!