Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Esti tagozatos diák nem diák?

Esti tagozatos diák nem diák?

Figyelt kérdés

Esti tagozatos diák lettem és az összes diákszövetkezettől elküldtek hogy esti tagozatosnak nem járnak ilyen kedvezmények csak nappalisoknak!

Teszem hozzá már van egy szakmám,csak abba 4 hónapja sikertelenül próbálok elhelyezkedni!

Tudtok esetleg olyan helyet ahol nem küldenek el esti tagozatosként?

2011. aug. 31. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Estisek nem dolgozhatnak diákként, én is így tudom.
2011. aug. 31. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
levelezősöknek sokkal kevesebb joguk van mint estiseknek..:S
2011. aug. 31. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az állam adó és járulékkedvezményekkel támogatja a nappalis diákok munkavállalását, mivel ők a gyakoribb iskolai kötelezettségek miatt nem tudnak "klasszikus" munkahelyeken elhelyezkedni.

Ugyanakkor vélelmezi a levelezős, estis diákoknál a teljes értékű munkavállalói képességet,ezért rájuk nem vonatkoznak e kedvezmények.

ami még hülyeség h nappalisoknak hirdetnek hétfőtől péntekig napi 8 órában diákmunkát!

de akkor mikor jár a nappalis suliba???:O

2011. aug. 31. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Évhalasztósakat keresnek leginkább, meg passzív féléveseket. A szövetkezet csak a cég megbízását teljesítik ,őket nem érdeklik hogy te most suliba vagy és megoldjuk hogy ekkor gyere be, hanem csak az a fontos nekik, hogy vki legyen ott és dolgozzon aki épp ráér.
2011. aug. 31. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!