Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem baj, hogy a kezdő Önéletra...

Nem baj, hogy a kezdő Önéletrajzom 2 oldalas lett? (Lent)

Figyelt kérdés

Nem tudom,hogy nem-e túlzás a két oldal,mert sokan mondták,hogy nekik bőven elég volt egy oldal.

írtam a suliimról,igaz sok volt aztán a tapasztalataimról,készségeimről,hobbi,és jogsi nyelv egyebek.

2011. aug. 30. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sajnos nem, hidd el.

Az önéletrajz az első lépcsőfok, ahol bemutatkozol. Persze ha eljutsz a behívásig, akkor ott még többet mutathatsz magadból, ami még nagyobb nyomatékkal bír.

Az önéletrajz sokat elmond a tulajdonosáról. Ezért is kell ésszel csinálni és nem sablon szerűen.

Jól teszed, hogy akár itt is informálódsz tapasztalatok alapján, nem pedig csak a neten keresgélsz sablonokat és önéletraj ismertető dokumentumokat.

Ha bármi más kérdésed van, írj nyugodtan. Nagyon szívesen segítek a tanulni vágyóknak. :)

2011. aug. 31. 16:54
 12/15 A kérdező kommentje:

16:54:)Köszi hát igazából most hívtak be egy helyre igaz elég sz'rul fizet de egyenlőre amíg nem találok munkát örülök,hogy egyáltalán van ez.

Napi 5 ezer:)és havonta 15 napot kell melózni az 75,a semminél egyenlőre valamivel jobb.

2011. aug. 31. 20:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Grat! :)

Még egy tanács, ha elfogadod. :)

Most az elején még ne azt nézd mennyit fizet, mert lassan haladhatsz előre, hanem a munka minőségét.

Pl. ha sokáig elvagy egy mekiben, ruhaboltban, büfében, baby-sitterként, stb. akkor az sem mutat jól egy komolyabb irodai munkára való jelentkezéskor. (Félre ne érts, ezeket nem lebecsmérlem, mert ezek is munkák! Remélem érted mire akarok kilyukadni.)

Szóval inkább keress kevesebbet, de olyan munkában, ami hasonlít a későbbi célodhoz.

A másik, ami még eszembe jutott, ne nagyon váltogass, mert sok helyen ezt nem szeretik és lehet, hogy ezért nem vennének fel oda, amit meg igazán szeretnél.

2011. aug. 31. 21:48
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi hát igazából saját vállalkozó szeretnék lenni,hogy milyen témában azt nem árulnám el:)

Most az a lényeg,hogy összegyűjtsek valahogy 5 millió forintot,öröklésből,munkából és a többi.

Tipikus az az ember vagyok aki nem tanult eleget,nincs papirja ,diploma ,nyelvvizsga stb,viszont okosnak érzem magamat de most még nagyon nulla alaptőkém van:(de majd barátommal alkotunk valami nagyot,addig el kell ütnöm az időmet:)

most vagyok 21 majd 25-26 évesen lesz ebből valami:))

2011. aug. 31. 22:13
 15/15 anonim ***** válasza:

"volt vagy 7 különböző iskolám"

"az ember vagyok aki nem tanult eleget"

Akkor mennyi az elég?

Ha viszont ez azt jelenti, hogy az oskolákat nem végezted el, csak jártál oda, akkor nem kellene beírni.

Nálunk volt már olyan, hogy beírta az illető az iskolát, és azt hitték, hogy el s végezte. Amikor belépés után kérték tőle a diploma másolatot, akkor derült ki, hogy az nincs. Mivel a szabályok szerint kellett a végzettség, el is küldték, amint ez kiderült.

2011. szept. 1. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!