Írna olyan, aki volt már Olaszországba Au-pairként? Mik a tapasztalatok?
Szia!
Én tanultam kint,de ismertem egy lányt,aki au-pairként dolgozott akkor.
Szerintem a meló ugyanaz,mint bárhol máshol,a fizetés havi 300-500 euró körül,szállás és kaja ingyen.
Szerintem UK-ban és USA-ban jobban lehet keresni,szóval ha pénz miatt mennél,akkor sztem ne Itáliát válaszd.
A másik,nagyon FONTOS: tudni kell olaszul!!!az olaszok nem tudnak se angolt,se semmilyen nyelvet,nem is érdekli őket,az a közfelfogás,hogy aki odamegy,az tanuljon meg olaszul.Ezt vedd figyelembe.
Segítség lehet: www.aupairworld.net
Köszönöm szépen!!! Sajnos angolul nem tudok, csak olaszul és németül(azt kevésbé) egyébként szívesebben mennék Angliába :) De egyébként szeretem Olaszországot, hiába fizetnek rosszabban :D
Azért is kérdeztem, mert nővéremnek egy ismerőse ment Olaszországba (ismerősön keresztül) és őt pl. csúnyán átverték. Heti 20 eurót kapott, egész nap dolgoztatták, nem is tudott elmenni sehová (holott valami nagyon gazdag családhoz ment) és nem is mindig kapta meg azt a kevés pénzt sem. A vasútállomáson is úgy dobták ki, hogy a jegyre nem volt elég pénze..
JÉZUSOM...sajnos ez azonban Angliában ugyanúgy megtörténhet:((
Javaslom hogy ügynökségen keresztül menj ki,ők képviselik az érdekeidet és megvédenek ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!