Önéletrajz elküldése emailben?
1. Hivatkozási számot fel kell tüntetni, de azt hova írjam?
2. csatolt fájlként kell elküldeni az önéletrajzot igaz? számít hogy mi a fájl neve?
3. diákmunkákat is beleírjam? és odaírjam hogy csak diákmunka vagy ne?
1: nem kötelező de kisérőlevélként írhatod hogy "itt" találtad a hirdetést "erre"...
2: nemszámit, mert kinyomtatják
3:milyen munkára jelentkezel és mi volt a diákmunka?
ha könyvelő akarsz lenni és "mekibe" voltál krumplisütő
akkor max annyit írj hogy pályakezdő vagy, és eddif csak diákmunkád volt-> plusznak számíthat hogy kezdő vagy meri így lehet startkártyád és kevesebbet kell utánad fizetni.
De a tapasztalat többet ér
1 hivatkozási számot a TÁRGY mezőbe írunk
2 igen csatolt fájként, és számít a név..cunkcus önéletrajza helyett Kiss_István_CV vagy Kiss_István_önéletrajz_hu
3 mindent írj bele, ami releváns emeld ki, az, hogy diákmunka nem érdekel senkit
Én általában az önéletrajzban miután felsoroltam az adataimat, végzettségemet, publikációkat, stb. után szoktam egy pár sort írni, hogy hol találtam az állást és milyen pozícióba jelentkezek. Oda írom a hivatkozási számot is.
Fájlnév általában a nevem_onelatrajz.pdf szokott lenni.
És igan, csatolt fájlt szoktam küldeni pdf-ként, mert pl egy word-ben sokkal egyszerűbb a szöveget szerkeszteni, képet beilleszteni, stb, mintha a levelezőben írnám.
Ha pályakezdő vagy akkor írd bele a diákmunkát. Az általában pozitívum, ha már dolgoztál munkahelyen. Ha az amit akkor csináltál, kapcsolódik a jövőbeli pozíciódhoz, akkor pláne írd bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!