Az önéletrajz elküldése után kb. mennyi időnek kell eltelnie hogy felhívják az embert?
Figyelt kérdés
Mennyi idő az amennyit érdemes még várni, hogy jelentkezzenek?2011. jún. 3. 12:15
1/5 anonim válasza:
Hát az attól függ,hogy konkrét állásra pályáztál,vagy csak jelentkeztél csak úgy,és a cég egy jelentkezői listába rakott be talonba.
Tehát,hogy kell-e nekik,amit te adni tudnál,vagy sem.
Meg persze attól is,hogy mennyire vagy képzett,nem e vagy túlképzett...ha valakinek 5 diplomája van,annak elvben jogosan nagyobb a pénzelvárása is
2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy tegnap leadtam az Önéletrajzomat egy konkrét állásra, majd kaptam egy válaszüzenetet,hogy "feldolgozás alatt".
Szóval ha engem választanak maximum hány napom belül "kellene" telefonhívást kapnom?
Kb 2 hét eltelte már jelentheti majd azt,hogy nem engem választottak? Mikor adjam fel?
2011. jún. 3. 13:01
3/5 Vree válasza:
Nagyon változó lehet, van olyan hogy pár napon belül (ha gyorsan be kell töltetni az állást) de van olyan cég aki hónapokig is monitoroztat. (Kaptam én már jó ajánlatot 2 hónap után is.) Várni egyik esetben sem érdemes, ha hívnak majd hívnak.
4/5 anonim válasza:
Van olyan "munkáltató", amelyik 1991 óta (!) "hív".
5/5 anonim válasza:
A mai Világban "több vasat kell egy időben a parázs fölé tartani", - ne várj senkire, add be a következő helyre is az önéletrajzodat, mert a pr-esek nagy ívben tesznek arra, hogy Te éhen halsz-e otthon, vagy felkötöd Magad, neki akkor is fizetik a tingli-tangliját, ha egy év alatt sikerül kiválasztania egyetlen embert, de addig mehetsz "kapálni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!