Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetséges még az életemben...

Lehetséges még az életemben hogy nagyon gazdag legyek?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem mintha mit tudom én nyernék a lottón, hanem saját kétkezi munkából megkeresni azt a pénzt. 17 éves vagyok Idén leszek végzős középiskolán, feltéve ha átmegyek 2 pótvizsgán. Nagyon hanyag és lusta vagyok sajnos, most is 2 tárgyból buktattak a többiből meg "átrugdostak". De a lényeg hogy szerény családban nőttem fel, létfontosságú dolgaink mindig megvoltak, "extrákat" pedig csak nagyon ritkán engedhettünk meg magunknak, és a szüleim azért is véres verejtékkel dolgoztak meg. Szeretném hogy később semmire ne legyen gondjuk, és minden t meg szeretnék nekik adni. Szerintetek mit kéne tennem? mit tegyek hogy megváltozzak? Van esély hogy valóra váltsam amit szeretnék?
2011. aug. 14. 12:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
ma 14:01 Akkor tényleg itt az ideje, hogy elolvasd az első válaszoló által javasolt Kiyosaki könyvet (és persze a többi sem árt). Angolul mennyire tudsz?
2011. aug. 14. 18:11
 12/13 anonim válasza:
Szerény válaszom: forex
2018. okt. 14. 21:17
 13/13 anonim válasza:

Nekem az a tapasztalatom, hogy a gazdagsághoz

- nem tehetség

- nem ötletesség

- nem szorgalom

- nem lelkiismeretesség

(és még mondhatnék párat)

kell, hanem erőteljes motiváltság, önbizalom, következetesség és esetleg ezek túlfokozott verziói, gátlástalanság, fanatizmus, bizonyosfokú taposás kell.

Ha azt érzed, hogy nem azért állsz bukásra, mert buta vagy, és bármikor tudnál úgy vagy akár jobban is teljesíteni, mint a pedál medál osztalytársaid, akkor már jó úton vagy a gazdagsághoz. Az én gazdaggá lett osztálytársaim mind erős egóval és határtalan önbizalommal bírnak. Tagozatos osztályban egyikük sem jutott el tantárgyi versenyre, de a -vélt - igazukról mindig erősen meg voltak győződve es azt ki is fejezték. Egyfajta kedvesség megvan bennük, de mindig úgy érzed, hogy mögötte szárba se néznek téged, csak érdekből viselkednek. Az önzetlen segítést irracionális cselekedetnek tartják.

2019. aug. 14. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!