Állásinterjún az "írásbeli vizsga" mire jó?
Figyelt kérdés
A páromnak le kellett másolni 1 óldal szöveget és ennyi.Most ez azért kell, hogy tud e írni-olvasni vagy grafológusnak kell esetleg más ötlet?Illetve ha grafológusnak akkor mi alapján választanak?2011. aug. 9. 12:10
1/6 anonim válasza:
Valami külföldi cég ez? Azoknál nagy divat a grafológia (úgyse hiszem el, hogy ez komoly tudomány lenne)! Kézírásból akarják megtudni, ki milyen munkaerő lesz?!
3/6 A kérdező kommentje:
Magyar cég,de elég nagy.
Bár a matek vizsga is elég dedós volt(raktározási cég)
2011. aug. 9. 12:25
4/6 A kérdező kommentje:
És ha ez grafológia miatt kellett akkor elmondják az eredményt?
2011. aug. 9. 12:27
6/6 anonim válasza:
A végeredményt majd abból tudod meg, hogy felveszik-e a párod vagy sem. Ha jó az eredmény, minden bizonnyal felveszik, ha nem, akkor nem.
Engem nem csak grafológussal, hanem személyiség-elemzővel is lecsekkoltattak, mikor a cégnél jelentkeztem. Az eredményt persze nem mondták meg, de felvettek. Két éve dolgozom már náluk és múltkor rákérdeztem, hogy mégis mi jött ki. Egyetlen dolgot mondtak el, hogy azt állapította meg a grafológus az írásomból, hogy igényes és nagy munkabírású vagyok, ezért választottak engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!