Mennyire veszik tolakodónak, ha önéletrajzot adok be pár cégnek?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok (technikusi végzettségem van), eddig csak nyári munkáim voltak. A munkaügyi hivataltól nem számíthatok csodákra. Mindennap bújom az interneten lévő álláshirdetéseket, küldtem pár helyre önéletrajzot e-mailben. Sok állásinterjún is voltam, de sajnos nem jártam sikerrel (nincs X év tapasztalatom). Ezért arra gondoltam, hogy elmegyek néhány céghez és elviszem az önéletrajzomat, hátha így sikerrel járok. Szerintetek ez rossz ötlet? Mi a véleményetek erről?
Köszönöm a válaszokat!
21/L
2011. aug. 3. 20:16
1/5 anonim válasza:
Remek ötlet:) minél magabiztosabbnak és lelkesebbnek mutatod magad, annál nagyobb a sanszod a bejutásra. Tudod a pályakezdők nem a tapasztalatukkal, hanem a bizonyítani akarással nyerhetnek ;)
2/5 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet, veszteni valód pedig nincs! :) Egyébként mi a végzettséged, ha szabad megkérdeznem?
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Műszaki informatikus a végzettségem.
2011. aug. 4. 11:16
4/5 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. Elvenni biztos elveszik és átnézni is átnézik. :) Veszíteni nem tudsz rajta, csak nyerni. Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Jó ötlet.
Nyomasd minden felé. Ne csak 1-2 helyre. Minél több helyre küldöd anál nagyobb esélyed lehet. Nincs ezzel semmi baj. Veszteni valód nincs. És az email ingyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!