Nem igazán tudom,hogy mit jelent elitnek lenni.De a mi osztályunkból ketten élünk külföldön.
Én Angliában,és az egyik osztálytársam Olaszországban.
Egyikünk sem volt gazdag szülők gyereke,és egyikünk sem volt a középpont..Megvoltunk mindenkivel..
2011. júl. 31. 17:00
12/17 anonim válasza:
mit takar nálad az elit?
2011. júl. 31. 17:01
13/17 anonim válasza:
Elit alatt mit értesz? A gazdagabbak vagy a népszerűbbek?
Én pl a gazdagabbak közt voltam, de nem a népszerűek közt, viszont ha minden összejön, jövő ősszel irány Ausztria.
2011. júl. 31. 17:26
14/17 anonim válasza:
Ma már nem nagy érdem kimenni külföldre dolgozni vagy tanulni...bárkinek van lehetősége kimenni, aki akar és van nyelvtudása, nem kell hozzá elitnek lenni - -"
Volt oszt.társaim közül 2 ember dolgozik kinn Angliában, szerencsére jól boldogulnak, pedig nem voltak se jó tanulók,se gazdagok.
2011. júl. 31. 17:28
15/17 anonim válasza:
2 csoport van, aki külföldön dolgozik. Az egyik, aki tanult egyetemet, főiskolát végzett és a végzettségének megfelleően kint dolgozik. Pár ilyet ismerek, de nem a volt osztályaimból (ált. közép. főisk.). A másik csoport, aki itthon is eladó, gyári dolgozó, felszolgáló, takarító stb. munkakörben volt, és kint is az, vagy a végzettségével nem tudott itthon munkát vállalni, és elment inkább külföldre hoteltakarítónak. Van olyan ismerősöm, aki irodai dolgozó külföldön, de még így sem tud fenntartani egy albérletet egyedül,a többiek mag nagyrészt 4-5-en laknak egy lakásban. Szóval attól még nem elit valaki, hogy külföldön van.
2011. júl. 31. 22:31
16/17 anonim válasza:
Elit?
Magolós, okoska elit? vagy pedig a bulizós, nem tanulós elit?
Én egyikbe sem tartoztam, mégis tanultam, és ma már jól menő saját vállalkozásom van.
2011. aug. 1. 16:23
17/17 anonim válasza:
Melyik elitre gondolsz..az ingyen élő és az állam pénzén tanuló majd kihúzok külföldre elitre, vagy pedig a keményen tanuló, az eredményeiért keményen megszenvedő nem "áruló" elitre?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!