Bébiszitter Angliában fiúként?
Hallottam olyat, hogy Angliába mennek ki fiatalok(fiúk, lányok vegyesen), hogy gyerekekre vigyázzanak.
Én is szeretnék kimenni, és nekem így lenne a legideálisabb:
mivel angolul csak egy kicsit tudok, ezért amit szeretnék kérni, hogy fizetés helyett tanítson a család angolul, valamint, hogy náluk élhessek. Majdnem, mint egy családtag(főznek rám, vagy én rájuk esetleg; és a gyerekfelügyelet mellet egyéb háztartási munkát is elvállalnék). Tehát tényleg mintha a gyerekük lennék.
Ilyen elvárásokkal van esélyem kint munkát szerezni?
Ha tud valaki segíteni linkkel, vagy tapasztalattal, azt megköszönném!
20/F
Kevesebben keresnek fiút mint lányt, de amúgy au-pairnek hívják az ilyesmit, és pont ez a lényege, hogy nyelvet tanulj, ingyen laksz a családnál, kapsz kaját, vigyázol a gyerekre, rendben tartod a házat, szabadidődben meg azt csinálsz amit akarsz, pl eljársz nyelvsuliba, általában pedig ezek mellé kapsz még olyan heti 60-70 (vagy több) fontot zsebpénznek.
Itt nézelődj, én ezt a kettőt ismerem, regisztrálsz aztán aki szimpatikus azzal felveszed a kapcsolatot, vagy veled veszik fel azok akiknek te vagy szimpatikus.
Én annyit tennék hozzá, nem alapfeltétel Londonban a jogosítvány, mert a legtöbb iskola a házaktól tiz percre van.
Nagyon jó ötlet szerintem. A fiúknak előnyük, hogy tudnak krikettezni a srácokkal, jobban hallgatnak rájuk, ha elég érett.
Inkább azon gondolkodj valóban képes vagy -e végigcsinálni, és ha igen a válasz, menj!
A netes oldalakról annyit, hogy ennél még sokkal több lehetőséged van keresgélj, mert nem biztos, hogy azok adják a jó ajánlatot, akik fenn vannak első oldalon a google-en.
Én másfél évet voltam ( lány ) amikor 20 éves voltam mint te, és nagyon imádtam.
De kicsit tudnod kell főzni.
Nekem ezeket kellett végezni: takaritani, vasalni, kisebb bevásárlást intézni, gyerekeket hozni vinni, délután együtt lenni velük, melegiteni a microból vacsorát.
úgy este 6 ig dolgoztam.
Napközben is böven volt szabadídőm, elvégeztem egy nyelvtanfolyamot.
Ja, és azt ne mondd, hogy cserébe ezt vagy azt csinálsz, az, hogy nem jó az angolod, az nem a te hibád.
úgyis telefonos beszélgetés lesz, ha ott megfelelsz, akkor minek ilyesmit állítani?
Inkább készülj fel egy jó interjúra.
És a legfontosabb, hogy a szerződésedet pontosan ,jól nézd meg, és ragaszkodj a benne irtakhoz.
Ahány család annyi féle. Nincs garancia.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Keresgélek még, és ha találok valamit, habozás nélkül utazom ki. Ebben az országban sajnos nem lehet sok mindent kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!