Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » ! KÜLFÖLDIEK! MAGYAROK! Minek...

Mady kérdése:

! KÜLFÖLDIEK! MAGYAROK! Minek tanuljak ha külföldre szeretnék majd menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 Éves vagyok.Mindenképpen külföldre kiszeretnék majd költözni,és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek milyen egyetemre menjek majd és mi az ami után kezdjek érdeklődni?A cél az lenne hogy jó keresetem legyen külföldön.Otthon van lehetőségem Photoshopot,Vegas,After Effect-et tanulni apukámtól de ezért külön nem szeretnék egyetemre menni mert otthon is megtudom tanulni.Köszi előre a válaszokat

2011. júl. 26. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:

nézz körül itt, hátha ilyesmikhez lenne kedved (uniós köztisztviselő). uncsi melók általában, de legalább jóll fizetnek, bár nehéz bekerülni. ha egyáltalán lesz addigra EU, mire te felnősz. :)

[link]

2011. júl. 26. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Majdnem mindegy mit tanulsz, általában mindenre van szükség kint is. Egy kérésem lenne (a társadalom nevében): kérlek ne a mi költségünkre képezd magad, ha a megszerzett tudást nem a mi hasznunkra akarod fordítani.
2011. júl. 26. 15:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha rendes lesz a fizetés itthon akkor majd itthon dolgozik mindenki :)
2011. júl. 26. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, meg lehet ideologizálni. De akkor rendes fizetésért tanulj is olyan helyen, ahol drága az oktatás is. Anélkül egy élősködő hasonlesőként viselkedsz.. ;) Miért terheled a szegény, éhbérért dolgozó magyar tanárokat?
2011. júl. 26. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:

nagyban függ attól mi érdekel. ha a számítástechnikában otthon vagy akkor millió lehetőséged van. java fejlesztő PHP fejlesztő (utóbbi nagyon megy) programozó, rendszergazda... nem muszáj egyetemet végezned, persze ha okos vagy akkor hajrá!!!

ezenkívül amik nagyon mennek: cukrász, pék, szakács, pincér, fodrász.... ezek közül biztos h találsz munkát gyorsan. döntsd el mi érdekel:)

2011. júl. 27. 00:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat várok még ötleteket :D
2011. júl. 27. 10:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen kell elrohannod külföldre... Gyűtjs, ne verd el a pénzed, és csinálj egy saját vállalkozást:) Én 19 évesen ugyan ilyen tanácstalanul álltam, fél lábbal az egyetem és fél lábbal a nagybetűs élet előtt. 20 évesen meg volt az első saját magamnak megkeresett nagyobb összegem, amit tovább és tovább forgattam...Pszichológus a végzettségem, de egy percig sem bántam meg hogy a vállalkozásomat válaszottam.
2011. júl. 29. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!