Megkérhetem a HR-t, hogy értesítsenek előre egy telefonos interjú várható időpontjáról? Vagy ezzel kapásból kilövöm magam a jelöltek közül? Hogy kezelik ezt a személyzetisek?
Figyelt kérdés
Megkerestek email-ben telefonos interjú miatt, de nem írtak időpontot. Viszont jó lenne ha előtte tudnám, mert a munkám miatt nem tudok akármikor fél órát cseverészni telefonon. Ráadásul mindjárt le is buknék, hogy állást keresek.Uh szabaddá kellene tegyem magam arra az időre.2011. júl. 25. 22:09
1/4 anonim válasza:
Írd ezt meg nekik, kérd hogy mivel még dolgozol, lehetőleg ekkor és ekkor hívjanak. Meg fogják érteni, és mivel ők valószínűleg több interjút is folytatnak, egyszerűen arrébb rakják a tiéd. Csak szólj minél előbb.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, gyorsan írok is nekik!
2011. júl. 25. 22:31
3/4 anonim válasza:
Normális helyen ezt előre közlik. Ahol "meglepetésszerűen" akarnak interjúztatni, az igénytelen hely, felejtsd el.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ, csak tanulságnak írom, hiába emileztem, letojták, ma felhívtak hogy mostazonnal. Jól el is szúrtam, pedig tegnap még igyekeztem készülni, de kevés volt. Amúgy egy nagy olajcég, elvileg komolynak kellene lennie, de azért sokat elárul a hozzáállásuk. No mindegy, az állást valószínűleg buktam, de legalább gyakoroltam egyet :D
2011. júl. 27. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!