Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Óceánjáró hajós munkáról...

Óceánjáró hajós munkáról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Gyógymasszőr vagyok,és szeretnék hajón dolgozni! :-)
2011. júl. 24. 20:22
 1/5 Loach ***** válasza:
Mindenképpen tájékozódj több forrásból, és járj rendesen utána az ajánlatnak, illetve a cégnek.Velem egyszer már megtörtént, hogy csak be akartak palizni...még jó, hogy egyszerre (arra a hétre) több céggel beszéltem meg interjút, és így nem utaztam külföldre "hiába". Ha beszélsz legalább angolul vagy németül valamennyit, akkor simán menni fog szerintem. Én felszolgáló voltam, nagyon tetszett, illetve viszonylag sok pénzt össze lehet szedni, ha nem költesz sokat amikor meg-megáll a hajó :) ja, és konyhásnak ne menj semmiképpen mert az szopás finoman szólva :) habár masszőrként valszínű nem oda fogsz kerülni :)
2011. júl. 27. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Loach, a konyhás meló milyen, oda felveszik az embert szaktudás nélkül? amúgy mennyi szabadideje van az embernek egy ilyen melóban, amikor megáll a hajó?
2011. júl. 27. 09:30
 3/5 Loach ***** válasza:
Hajófüggő...Esetleg kisegítőbe lehet felvesznek úgyis , ha nicns gakorlatod, nem tudom. Én a felszolgáláshoz fel tudtam muttni szállodai étteremből igazolással gyakorlatot, és ez elég volt nekik. Meg az, hogy beszélek angolul és németül. Az étterem meg volt adva, hogymettől meddig van nyitva, ha kikötött a hajó, akkor is kellett ügyelni, de mindig megbeszéltük, hoyg ki marad, ki szabad, aztán azért így sok mindnet meg lehetett nézni. A konyhában az a rossz, hogy korán kezdenek és viszonylag sötét helyen vannak bezárva naphosszat, illetve szerintem nekik van rel. a legkevesebb szabadidejük. A legjobb azoknak volt, akiket elvittek bevásárolni, emrt azok legalább láthattak egy két érdekes piacot meg iylesmit :) de konyhára tuti nem mennék.
2011. júl. 27. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:
köszi, melyik ügynökséggel szerezted a munkát és/vagy milyen hajós cégnél?
2011. júl. 27. 10:33
 5/5 Loach ***** válasza:

én a www.rollingpin.at -n találtam a hirdetést, ileltve itt van egy elég jó cikk, ami leírja, hogy mire kell figyelni!

[link]

->ha nem tud vki németül a google, vagy a webforditas.hu lefordítja a cikket

Annyival egészíteném ki, hogy nem feltétlenül ragaszkodnak a végzettséghez, ha megfelelőgyakorlatot fel tud mutatni az ember, az is megfelel...

2011. júl. 27. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!