Lejár ma a próbaidőm, eddigi fizum 140000 volt. Mennyit kérhetek? Értékesítési asszisztens vagyok.
Köszönöm a választ! :)
Igen, abban állapodtunk meg hogy ez a fizum csak próbaidőre vonatkozó kezdő fizetés. Bár tartok tőle hogy ki akar bújni az emelés alól, de akkor nem fogok maradni...
Utolsó két válaszadó: köszönöm a hozzászólásokat!
Félreértés ne essék, tudom hogy a fizum a mai viszonylatban elég jónak számít. De...12 éves korom óta dolgozom, fősulimat munka mellett nyomom évek óta, fizumból szüleimet és öcsémet segítem. Szüleim mindketten közszférában 45 éve ugyanott dolgoznak nettó 100 000-ért..Én nem azt szeretném nézni hogy másnak kevesebb a fizuja, legyek boldog én is már ennyivel- hanem hogy a munkámért kb mennyi jár, hiszen megdolgozom érte. Nehéz munkát végzem, amiért én reális fizetést kérek. Ha nem kapom meg, nem maradok itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!