Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fordítók: melyik közvetítő...

Fordítók: melyik közvetítő oldalt, fordítóirodát vagy szaknévsort ajánlanátok ahová tényleg érdemes jelentkezni?

Figyelt kérdés

Most szereztem meg gazdasági szakfordítói képesítésemet (de már közel 15 év tapasztalatom van fordításban) és szeretnék ennek segítségével fordítási munkát vállalni.

Eddig főállásban pénzügyi területen dolgoztam, most otthon vagyok babázok, emellett szeretnék fordítási tevékenységet végezni kiegészítésként.

2011. júl. 20. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:
A fordítóirodák közül azt javaslom, hogy a számodra szimpatikusakat mind keresd meg és jelentkezz be egy önéletrajzzal. Ha kellesz nekik, válaszolni fognak. A közvetítőkből nincs nagy választék, itthon csak a fordit.hu a komoly, külföldön pedig a proz.com. Az utóbbi persze akkor éri meg, ha kifejezetten külföldi megrendelésekre szeretnél dolgozni. Ötlet: keresd meg a saját városodban lévő irodákat először!
2016. máj. 26. 10:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Itthon sok lehetőség nincs, mindenki a fordit.hu-n keres, még a fordítóirodák is. Ez van.
2017. szept. 21. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!