Ausztriában élő és dolgozó Magyarok, télleg meg se próbáljam?
Igy van ma délelőttől..De mit tudod te hogy én mióta keresgélek és kikészit pár óra? xd Ezt ki mondta csak azt irtam összefolyik mert sokat gépeltem..
na mindegy ilyennek magyarázkodni
15:33
Köszönöm a válaszadást:)
Csak azért is kérdeztem mert nekem is volt olyan rokonom aki Németországba ment nyelv nélkül Magyar családnál volt bébiszitter:) Egy idős házaspárnál..
De vannak olyan letámadó emberek hogy el sem hiszem.
Azért már nem úgy megy a kinti élet mint 7-8 évvel ezelőtt.Lehet hogy akkor egy "köszönöm" elég volt,de ma már a takarításhoz is elvárnak valamennyi nyelvtudást.
Ausztriában a német nyelv a fontos.HA tudsz németül,akkor érdemes próbálkozni.HA nem tudsz akkor próbálkozz ott ahol az angol nyelv a fontos.
<angliai lakos>
ma 15:53
pedig magam tapasztalom hogy sajnos már nem úgy van mint 7-8 évvel ezelőtt.Én 5 éve mentem ki Angliába szinte nulla nyelvtudással.Ismerős által kaptam melót.Pár hete kijött egy barátom aki alap angol tudással rendelkezett,vagyis jóval többet tudott angolul mint én.Mégis 3 hónap munkakeresés után hazament,mert mindenhol azt mondták neki,Sajnálják de amíg nem tud angolul,nem tudják alkalmazni" és ez nem egyedi eset...
Inkább Németországot ajánlom, haverom apja sem tudott németül amikor kiment 4éve és azóta kint él, többszörösét megkeresi a Mo-i fizetésének, ugyanazzal a munkával.
Angol is elég lehet sztem, ha nagyon nem jössz bele a németbe max felfogadsz egy tolmácsot(úgy tudom kint azért ezt meg tudod engedni magadnak és néha még a cég is segít ebben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!