Mi kell ahhoz, hogy lehessen egy saját kis üzletem? (kávézó mondjuk)
Figyelt kérdés
Nem tudom ennek a menetét, de szeretnék majd sok pénzt keresni...ezzel lehet egyáltalán? (Tudom hogy az induláshoz is sok pénz kell)2011. júl. 19. 13:39
1/9 anonim válasza:
Leginkább az ami a háborúhoz:
pénz, pénz, és mégtöbb pénz.
3/9 anonim válasza:
Mi kéne?
- Pénz
- Üzlethelyiség
- Engedélyek
- Berendezés
- Alkalmazottak
- Végzettség
4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válasz hasznos volt, köszönöm! Második "válaszoló"-t sajnálom, hogy nem sikerült megérteni a kérdést. Talán majd egy egyszerűbbet;)
2011. júl. 19. 14:08
6/9 anonim válasza:
Azért értelmetlen, mert senki nem alapít úgy vállalkozást, hogy legyen mondjuk kávézó. Ha mégis, akkor szinte 100% hogy abba belebukik, bármennyi is a kezdőtőkéje.
7/9 anonim válasza:
Húha...ez nekem is magas. Hogy alapítasz vállalkozást elképzelés, ötlet nélkül?
Ha kávézót akarok csinálni, akkor kávézót csinálok, nem pedig szoftverfejlesztő céget, várva, hogy hátha majd kinövi magát kávézóvá, vagy magasépítő céggé. :)
8/9 anonim válasza:
Mi túl egyszerű emberek vagyunk, hogy megértsünk egy zsenit.
9/9 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy nem akarok én már holnap vállalkozást alapítani, Isten ments, szimplán csak kíváncsiságból kérdeztem, érdekel ez a dolog, de semmit nem értek hozzá.
Azt viszont nem értem, miért kell undoknak, cinikusnak lenni?
Aki értelmetlennek találja a kérdést, vagy "nem érti meg a zsenit"...az mi a fenének ír?
2011. júl. 20. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!