Szerintetek kapok még egy esélyt?
Figyelt kérdés
Július 5-én(kedden) elküldtem az önéletrajzomat egy álláshirdetésre. Ezután egész nap nézegettem az üzeneteimet,vajon van e már válasz,majd ugyanígy szerdán,csütörtökön,egészen vasárnapig. Amúgy én jó,ha egy héten egyszer megnézem az e-mail-t. Gondoltam,ha az adott héten nem válaszolnak,akkor már lecsúsztam az állásról. Erre 07.11-én visszaírtak,hogy másnap reggel 8-kor állásinterjú. Közben elromlott a netem is,és csak pénteken jöttek ki megnézni,így csak akkor láthattam,hogy lemaradtam az állásinterjúról,pedig azt gondoltam,hogy már nem is fognak válaszolni. Gyorsan megírtam nekik(tel. számot nem adtak meg),hogy önhibámon kívül nem tudtam az üzeneteimet olvasni,és annak reményében,hogy kapok még egy időpontot az interjúra elküldöm újra az adataimat. Szerintetek ha még nem töltötték be az állást,akkor hívni fognak?2011. júl. 18. 06:51
11/12 anonim válasza:
Én is ugyanerre gondoltam rögtön, egy "rendes" helyről nem emailt írnak, pláne nem, hogy mindjárt másnap reggel menj. Nekem egyszer válaszoltak emailben, az is a zepter volt. Na meg ugyanezt támasztja alá, hogy még egy telefonszámot se adtak meg.
12/12 A kérdező kommentje:
Ruházati üzletről van szó...
2011. júl. 18. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!