Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem lehet nyári melót...

Miért nem lehet nyári melót találni?

Figyelt kérdés

Minden haverom dolgozik, csak én b*szom egész nap itthon a rezet...Kérdeztem tőlük, meg rengeteg ismerőstől is, de sehol semmi munka....a péz meg kéne a köv félévre..:S

2 hónapja gőzerővel keresek munkát, de semmi, pedig tényleg bármit de bármi elvállalnék, csak lenne már!!!!!!!

Napszám, betanított munka, segédmunka, stb stb....de sémmi nincsen......wáááááá

komolyan mondom, ugy telik a nyár, hogy mé nincs munkám...:S

akinek meg van azmeg siránkozik hogy fáradt...:S

2011. júl. 15. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

semmilyen melót nem lehet találni :D

én 2 hónapja vgeztem a suliva de sehova nem vettek még fel..nem hogy nyári melóra.. inkább élvezd a nyarat amig tudod... utána úgyis vagy 40 évig dolgozol majd.. szabad nyarad nem lesz többet

2011. júl. 15. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak nyárit nem lehet találni, ne aggódj. Isten hozott Magyarországon! Ha szerencséd van, találhatsz valami gyári kulimunkát, ahol havi 200 órát dolgozhatsz bruttó 80-ért.
2011. júl. 15. 13:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
1 éve van diplomám, nemhogy nyári melót, rendeset se találok. A barátaim sem.
2011. júl. 15. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én meg mindig találok, vagyis engem talál meg a munka.Diákszövetkezetnél vagyok regisztrálva, és mindig hívnak valahova.Ma jött meg a fizetésem , 65.000.-ft, 16 napot dolgoztam.Csak azért ennyit, mert egy hétre elmentünk nyaralni.Most már ezt a hónapot, meg a következőt végignyomom.

Rossz helyen keresgélsz.

2011. júl. 15. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Diákként egyébként szerintem jobban lehet találni, lehet inkább visszamegyek tanulni és akkor nagyobb valószínűséggel lesz munkám + még egy papírom is.
2011. júl. 15. 15:11
 6/6 A kérdező kommentje:

66 osnak.

Hah rosz helyen, az összes létező szövetkezetnél regelve vagyok...-_-

ennél többet mit csináljak még?

2011. júl. 15. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!