Ez valódi állásajánlat lenne? Nekem kicsit fura.
Tegnap elküldtem ide az önéletrajzom és ma reggel jött ez a válasz e-mailen.
Kedves Hölgyem!
Önéletrajzát megkaptam. Egy állástájékoztató keretén belül várom Önt irodánkba.
Időpont: 2011. július 14-én csütörtökön 13 órakor, vagy ha ez az időpont nem felel meg akkor 15-én pénteken 13 órakor várom Önt!
Helyszín: Budapest, 13. kerület Váci út 187.
A portán kérem engem keressen. Kérem hozza magával kinyomtatott önéletrajzát is.
Én még ilyennel nem találkoztam.Eddig mindig telefonon kerestek meg és egyeztettünk időpontot stb.Ilyen még nem volt h e-mailen adtak időpontot.
Mi a véleményetek?
Akkor jól sejtettem h kamu.:( De miért hirdetik manager asszisztensnek?Bár gondolom így többen jelentkeznek.
Szóval akkor ügynöki munkára akarnak rávenni?
Miért nem nézel utána a cégnek? Főleg ha asszisztensi pozícióra jelentkezel, ahol az ilyesminek zsigerből kéne jönnie. Rákeresel a címre és már látod is, mivel állsz szemben.
A másik, hogy manapság nincs olyan cég, ahol egy érettségivel és semmi plusz tudással felvesznek asszisztenst. Ez utópia.
A harmadik, hogy normális cégnél nem gmailes címmel leveleznek ugyebár...
Találtam már olyan hirdetést is h az e-mail cím amire várták az önéletrajzokat erzsike1234@mitttomén.hu volt.Szánalmas.
Azért keresek expresszen is mert nagyon kell a meló és több helyről keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!