Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki segítene? Fontos.

Valaki segítene? Fontos.

Figyelt kérdés

Ma voltam állásinterjún. Kiderült, a Zepternél. Kitöltöttem egy jelentkezési lapot, csütörtökön kezdődik egy 3 napos tanfolyam.

Most rákerestem a neten, m eddig még nem hallottam róla, és nem sok jót olvastam róluk.

Mi lenne, ha nem mennék el csütörtökön?

Ti mit tanácsoltok?

2011. júl. 12. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:

"Mi lenne, ha nem mennék el csütörtökön?"

Semmi.

Kivéve, ha tanulmányi szerződést, vagy valami hasonlót írtál alá, amiben vállalod tandíj befizetését, vagy visszatérítését ha mégsem állsz munkába, stb. Ezt neked kell tudnod.

2011. júl. 12. 16:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Semmit nem kellett aláírnom. Csak kitölteni egy jelentkezési lapot, pár adatommal. Akkor ez így oké?
2011. júl. 12. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:
igen ne menj el egyszer kétszer még felhivnak telon és pont
2011. júl. 12. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt, csak másik céggel kapcsolatban :D

Az interjú után jöttem rá, hogy át akarnak verni, ezért nem mentem el a másodikra. Nem is hívtam őket, de ők sem engem :D majd jön a következő balek :D

2011. júl. 12. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!