Hogy engedhetik a 16 éveseket 10-12 órára, a tűző napra dolgozni keményen napi 4-5ezer Ft-ért?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 00:46
1/21 anonim 

válasza:

Napi 4-5ezer??? Többet kapnak, mint egy kezdő orvos, vagy sok főállású gyári munkás. Ennyiért én is mennék dolgozni, akármilyen meleg legyen...
2/21 A kérdező kommentje:
450Ft-os órabér? Egész napos fizikai munka, hajtanak, tűző napon vagy beöltözve. Címereznél?
2011. júl. 12. 00:59
4/21 anonim 

válasza:

a.) szakmunkásként/szakmámban nincs ennyi az órabérem 43 évesen...
b.) 80-as évek elején sokat címereztem Állami Gazdaságban.
c.) Van felvétel napszámosként? És helyileg hol?
5/21 anonim 

válasza:

16 évesen törvényileg nem dolgozhatnak 8 óránál többet, úgyhogy ha problémád van, akkor irány a munkaügyi központ és tegyél bejelentést.
Amúgy meg őszintén ... legalább megtanulják, mi a munka!
6/21 anonim 

válasza:

Már óra béres a címerezés? Na az szép! Én teljesítmény bérről tudtam, darabonként 1 forint volt anno.
7/21 anonim 

válasza:

Nem kötelező!!!...
Akinek ez túl kemény, az ne csinálja!...
8/21 anonim 

válasza:

Gyanítom, hogy a felhajtó nálatok több pénzt vesz le mint nálunk. Itt 4000 jár 8órára... azaz 500/óra.virágzik a feketemunka.
10/21 anonim 

válasza:

Én a fatelepen nyomom a tűző napon, 8 órában, 500.-órabérért.Kamionokat pakolunk meg gerendákkal, faanyaggal.Nem könnyű, de örülök, hogy ez is van.Diákmeló, legálisan.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!