Greenpeace toborzói állás? Vélemények?
Szia!
Amint látom, már meghoztad a döntésedet. Ez jó hír. :) Téged legalább már nem feszít a döntéskényszer. Másoknak azonban segíthet, ha több oldalról van lehetőségük belelátni a tevékenységbe. Évekig is lehet dolgozni a Greenpeace-nél, jó hangulatban, megbecsülésnek örvendve és tisztességes pénzt keresve. A vélemények annyi félék, ahány embert kérdezel. Legjobban saját szemeddel tudsz meggyőződni a hiedelmek valódiságáról vagy éppen ellenkezőleg. Amondó vagyok, hogy saját tapasztalatot szerezz, az tényleg a tied. Keress olyan eseményeket, rendezvényeket, ahol fizikai kapcsolatba léphetsz a szervezettel és vonj le Te magad következtetéseket. Ha így jársz el, akkor kialakulhat a Te saját véleményed.
Sziasztok!
A lelkedet? Ez vicces! Én júniusban álltam meg nekik Pesten a Kosztolányin, ilyen sárga pólójuk volt, és sztem jó arcok. Kérdeztem kapnak-e ezért pénzt. Azt mondta a csaj, h a járókelőkkel csak papírt töltenek ki havi támogatásról, utcán én se adhattam pénzt. Fizetést kapnak persze, de basszus, ti kinn állnátok a 40fokban ingyen? Az meg, h x embernek fizetnek, h naponta mondjuk 3*x embert gyűjtsön, az sztem teljesen rendben van. Ti hogy jutnátok 1-ről 2-re enélkül? Tök jó, amit csinálnak, és örülök, h ilyen csinosak a csajok ;) Azt a pénzt meg, amit most havonta küld a bankom nekik a számlámról(2500ft-25 éves vagyok, ezért lett ennyi), nem hiszem, h kenyérre költeném. Én nem mászok fel sehova, nem veszek részt ilyen akciókban, de segítek, h ők megtehessék, mert tökösebbek nálam. Ez van. Kövessétek a példámat, vagy mentsétek meg magatokat az olyan nagy cégektől, akik tojnak a fejünkre!
Apropó, a húgom most jött haza Párizsból (Erasmus programban tanult kint) és örült, h adományozok, mert külföldön pozitívabban állnak az emberek a környezetvédelemhez. Szeretne ő is ott dolgozni suli alatt, sztem nem kérdés, h támogatom-e az ötletet. :)
Lehet szép és nemes célért van, ám attól még gyakorlatilag ugyan olyan mint bármely más értékesítő állás. Sőt!
"Évekig is lehet dolgozni a Greenpeace-nél, jó hangulatban, megbecsülésnek örvendve és tisztességes pénzt keresve. "
Aha, többek között kerek perec közölték csak ellenkező neműeket szólítsak le és flörtöljek. Nem baj ha nem tetszik az illető csak írja alá azt a papírt. Igazából szinte semmilyen módszert nem bánnak.
A piramis játék talán túlzás, de vannak párhuzamok.
Fizetés? Kissé szerencse játék is. Az időjárás nagyon keresztbe tehet.
Részemről többre tarottam a becsületemet és ott hagytam mint mint sem, hogy olyan gerinctelen módon csináljam ahogyan elvárták volna. (Ez a budapesti központi iroda volt!)
Jó eladó vagyok. Mindig eredménnyesen tudtam eladni bármiről is legyen szó. Ám azt vallom lehet becsületesen, tolakodás és színjátszás nélkül is csinálni.
Kétségtelen, a Greanpece csinál jó dolgokat és szükség van rá. Én is évek óta adakozok nekik. Ám gyakran túlzásokba esik és általánosságban véve bizony nagy üzlet van a környezetvédelemben. Amire egyre több nyugati ország állampolgára kezd joggal kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!