Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit dolgozzak amiből meg...

Mit dolgozzak amiből meg lehetne élni?

Figyelt kérdés

Élelmiszer-vegyiáru eladó szakiskolám van, de nem igazán szeretem, és nem is lehet megélni belőle. Igaz, az örömet okoz mikor valakinek segíthetek vásárláskor jó döntést hozni, vagy egyéb ügyekben valaki tanácsot kér, és tudok neki segíteni. Szeretem az elektronikát, villanyszerelést, szívesen csinálnám is, de sajnos színtévesztő vagyok, így ezek a szakmák ki vannak lőve, hiába is mentem át az összes "kábelválogatós" teszten. Szeretem még ezen kívül az informatikát, érdekel a programozás is, de a 2-es matekommal nem hiszem, hogy bármit is megértenék. Érettségim nincs, de szeretném elkezdeni esti vagy levelező képzésen. Nemtudom eldönteni mit csináljak, valakinek van ötlete?

20/F

2011. júl. 9. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Először az érettséginek feküdj neki, az mindenképpen fontos. Talán mire az meglesz, kicsit konkrétabban látod majd a jövődet, jobban tudod majd, merre is indulj. A matekhoz meg nem kell okosnak lenni, csak egy jó tanár kell. Viszont csak olyan dolog mellett kötelezd el magad hosszú távon, amit magas szinten tudsz űzni, akkor szerintem nem lesz baj. Aki igazán tehetséges egy szakmában, az mindenképpen meg fog élni belőle.
2011. júl. 9. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:
asztalos,autószerelő,villanyszer, víz-gáz-fűtés szerelő-ha maszekban csinálod ezeket
2011. júl. 9. 17:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezek a szakmák tetszenek többek között, de mindenhonnan "elzavarnak" mert színtévesztő vagyok. Saját magam is megtanulhatnám ezeket, de nem akarok egy olyan valaki lenni, aki tudja, de papírja nincs róla. Nem érezném jól magam.
2011. júl. 9. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:

itt falun, azaz község ahol lakom :), ha kevesebbet kér a szaki, akinek nincs appirja, akkor őt választjuk mi falusiak, nem baj az sem, ha nem olyan szabályos a munkája.

HA már 20%-kal kevesebbet kér, de majdnem ugy dolgozik, vagy úgy dolgozik mint akinek papirja van, itt nyerő!

2011. júl. 9. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100 ezres munkabérnél már 20 ezer Ft az pénz :)
2011. júl. 9. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!