Mit dolgozzak amiből meg lehetne élni?
Élelmiszer-vegyiáru eladó szakiskolám van, de nem igazán szeretem, és nem is lehet megélni belőle. Igaz, az örömet okoz mikor valakinek segíthetek vásárláskor jó döntést hozni, vagy egyéb ügyekben valaki tanácsot kér, és tudok neki segíteni. Szeretem az elektronikát, villanyszerelést, szívesen csinálnám is, de sajnos színtévesztő vagyok, így ezek a szakmák ki vannak lőve, hiába is mentem át az összes "kábelválogatós" teszten. Szeretem még ezen kívül az informatikát, érdekel a programozás is, de a 2-es matekommal nem hiszem, hogy bármit is megértenék. Érettségim nincs, de szeretném elkezdeni esti vagy levelező képzésen. Nemtudom eldönteni mit csináljak, valakinek van ötlete?
20/F
itt falun, azaz község ahol lakom :), ha kevesebbet kér a szaki, akinek nincs appirja, akkor őt választjuk mi falusiak, nem baj az sem, ha nem olyan szabályos a munkája.
HA már 20%-kal kevesebbet kér, de majdnem ugy dolgozik, vagy úgy dolgozik mint akinek papirja van, itt nyerő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!