Akiknek a férje az önkormányzatnál dolgozik, meddig vannak bent hétköznap? A férjem belső ellenőr.
Utolsó: Jó ötlet, köszönöm!
Hát nekem is van munkahelyem, igen, nekem 5-ig tart a munkaidőm, utána mindig jövök haza, vagy ha túlóra van, az nem minden nap, hanem max. egy héten egyszer...
20:11 vagyok!
Szerintem is kérd kölcsön egy barátnőd kocsiját és kövesd a férjed, figyeld meg, hogy mikor jön ki a munkahelyéről. Anyukám is így buktatta le apámat...kiderült, hogy megcsalta.
Önkormányzatnál (körjegyzőségnél) dolgoztam...pénzügyesként.
Lehet, hogy 4-ig van hivatal, mert sokan csak ezt látják. Meg hogy a másik részlegről szépen elszállingóznak az emberek. De a gazdasági rész más.
Ott rengeteg! meló van. Főleg, ha belső ellenőr akkor fentről kiadnak ukászt és azt csinálni kell döglésig :(
Tudom, mert én is dolgoztam még hétvégén is gyakran, haza is hordtam. Sőt volt olyan felsőbb utasítás, amit december 20-án kaptunk meg, hogy 28-ra le kell adnunk. S nem kis munka volt. Tehát a karácsonyt is benn töltöttem és vertem a gépet, egyeztettem stb stb stb. Betelefonált az apukám (még hajadon voltam) hogy behozza-e a vacsorát és esetleg mellé egy heverőt is. Akkor vettem észre, hogy már este 10 óra. S másnap 5-re mentem be.
Gyakran hazahoztam a munkát, volt hogy én töltöttem ki a táblákat, a férjem meg adta össze. Majd én bevertem a gépbe (programba), utána meg összeegyeztettük, hogy hamarabb meglegyek. :) Szegény akkor tanult bele a könyvelésbe és az ellenőrzésbe autodidakta módon. S azóta sem érti én miért szeretem.
Sajnos a számítógép inkább megnehezítette a melót, mert ugyanúgy kérnek mindent papíron kidolgozva majd szépen nyomtatott és elektronikus formában is. Magyarul sokkal többet kell dolgozni.
Az ellenőrzés meg még veszélyesebb :) Ugyanis sok a kiskapu aki ért hozzá könnyen el lehet itt ott egy-egy számocskát rejteni. S ezt ugye ha valaki lelkiismeretes ellenőr meg is kell találni.
S ne feledjük amit kedves tanárom mondott: "Az ellenőrzés célja nem a büntetés, hanem az, hogy ha hibázik a kolléga rávezessük hogyan tudja jól elvégezni a feladatát."
Ámen...tehát ha időszakosan fordul elő akkor meló. A folyamatosan akkor
1. szereti amit csinál
2. valami oknál fogva nem szeret otthon lenni (nézz magadba miért)
3. megcsal? háááááát láttam már karón varjút, de egész napos számok után nekem már a szemem jojózott :)
Jaj, olyan dilis vagyok, de komolyan! :(
Követtem a párom a munkahelyére, kértem kölcsön kocsit, úgyhogy nem vett észre. Egész nap ott főttem a levemben (majdnem szó szerint a tűző napon). Egyszer csak elindult, de még nem haza jött, hanem bement egy épületbe. Vártam 15 percet, aztán bementem utána, már fel voltam készülve, hogy mit találok ott. Aztán bementem, egy folyosó után benyitottam a szobába, egy iroda volt. Ott ültek egy asztalnál, vagy 6-7en dolgoztak, mind férfi.
Én meg azt se tudtam hirtelen mit mondjak. Végül is megbeszéltük, hogy több időt kellene együtt töltenünk, meg most el is fogunk menni nyaralni, amint ráérünk, végre! :)
HŰ :D én minisztériumban dolgoztam, volt, aki 4-kor lelépett, mint a szél, kiesett a toll a kezéből, én még este 7-ig nyomtam az ipart, mert lelkiismeretes voltam. Férjed előtt kalap le :)
Örülök, hogy jó a vége :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!