Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akiknek a férje az önkormányza...

Akiknek a férje az önkormányzatnál dolgozik, meddig vannak bent hétköznap? A férjem belső ellenőr.

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 18:39
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Amikor a Műv.Központ gazdaságvezetője voltam, és az önkormányzat belső ellenőrei a "nyakamra ültek" 3 hónapra: az én munkaidőm d.u. 4-ig tartott, az övéké 4,30-ig. Négy órakor ők is húztak el, visszamentek az önkormányzathoz, ott leraktár az iratokat, és mentek haza, vagy ahova akartak. De olyat sosem csináltak, hogy munkaidő után akár egy perccel is tovább kellett volna maradnom miattuk.

Nálunk is előfordul az önkormányzatnál (ismerősöm pénzügyön dolgozik) hogy bent kell maradnia esetenként, meg hazaviszi a melót, de a belső ellenőröknél ez nem jellemző.

Kezdd azzal, hogy napi rendszerességgel - a munkaidő vége után - hívod a munkahelyi vonalas telefonon. Ha ő veszi fel, megkérdezed tőle, hogy mikorra ér haza, hogyan készülj a vacsival. Ha nem veszi fel, vagy nem ő, (esetleg a takarítónő) akkor azt jelenti, hogy nincs bent.

2011. júl. 6. 18:58
 12/33 A kérdező kommentje:
Hát képzeld el, nem mindig ugyanabban az időpontban jön haza. Furcsa volt az is, hogy eddig mindig busszal járt be, most meg egy ideje mindig kocsival megy, pedig a benzin nem lett olcsóbb...
2011. júl. 6. 18:59
 13/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aki normális választ írt. Egyszer felhívtam, akkor bent volt, de azt mondta, hogy ha lehet ne hívjam az irodában, mert azt csak munkára használja... Furcsa volt ez is!
2011. júl. 6. 19:01
 14/33 anonim válasza:
És csak mostanában marad bent hétig vagy már a kezdetek óta?
2011. júl. 6. 19:02
 15/33 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 18:59

Jól van nem kell itt játszani a sértődöttet....

Akkor nem tudom,akkor kövesd vagy menjél oda a munka helye elé és figyeld ha tényleg meg akarsz róla bizonyosodni!Amíg ezen agyalsz ahelyett ki gondolhatnád a tervet hogy hogyan tudnád ki figyelni,mert ha ilyen gyanú merült fel benned azért jobb hogy az ember meg nyugszik és tudja az igazat mi előtt vádaskodásba megy át a dolog!

2011. júl. 6. 19:03
 16/33 A kérdező kommentje:

Úgy féléve kezdődött...először próbáltam meggyőzni magam arról, hogy biztosan nincs semmi. De most már elég érdekes dolgai vannak. Sokszor van olyan is, hogy beszél valakivel telefonon, aztán amikor bemegyek a szobába, hirtelen mintha teljesen más hangnemre váltana át. Lehet, hogy csak képzelődöm, szeretnék megbízni benne, szeretem a páromat!!!

Még nem nyomozgattam utána soha, mert nem adott rá okot, de most már idegesít, úgyhogy muszáj lesz valamit kitalálnom, hogy megtudjam az igazat...

2011. júl. 6. 19:06
 17/33 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar, miért nem követed le egyszer, legalább nem idegesítenéd tovább magad.
2011. júl. 6. 19:13
 18/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ez gyanus. Sok jel mutat ra, hogy nem mond igazat. Ha nem is no van a dologban, szerintem nem dolgozni jar 7-ig. Ha lenne is sok munkaja, nem minden nap kellene bent maradni eddig.
2011. júl. 6. 19:17
 19/33 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 19:06

Szépen oda mész a munkahelyére 4 órára és addig ott vársz egy olyan helyen ahol nem lát téged amíg ki nem jön!Ezt többször csináld meg szúró próba szerűen,ne csak egyszer mert lehet hogy az nap tényleg addig van benn,ezt én meg csinálnám egy jó párszor,annyit szerintem meg ér hogy kiderüljön az igazság és te is megnyugodjál!Én ezt csinálnám!

2011. júl. 6. 19:18
 20/33 anonim ***** válasza:

A helyedben én "sarokba szorítanám".

Az önkormányzatok a tulórákat nem fizetni szokta, hanem szabadidőben adják ki. Számolj utána, kb. hány órája jött már így össze, az hány munkanap "csúsztatás".

Kérdezz rá a férjednél, hogy mikor fogja tudni kivenni, mert akkor jó lenne együtt elmennetek valahova kirándulni, vagy egyéb közös programot szervezni. És te is akkorra intéznéd a munkahelyeden (ha van) a saját szabad-idődet, meg az otthoni munkákat is úgy időzítenéd!

Kiváncsi lennék, egy ilyen szövegre mit is válaszolna!!

2011. júl. 6. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!