Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes letagadni az iskoláimat?

Érdemes letagadni az iskoláimat?

Figyelt kérdés
Egy építészeti cég keres középfokú végzettségű, érettségivel rendelkező egyént, de nekem van felsőfokú OKJ-s bizim is. Letagadjam?
2011. júl. 5. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

Rögtön kiderülne,hogy neked felsőfokú végzettséged van,mert ebben az esetben kérni fogják az iskolai végzettségről szóló iratokat.

Én nem tagadnám le,de hozzátenném,hogy a munka kell nekem,és tudom,én vagyok a legjobb..Ha elfogadod,hogy nem a végzettségednek megfelelően fizetnek meg,akkor akár fel is vehetnek.

2011. júl. 5. 11:54
 2/4 A kérdező kommentje:

na ja, de én nem vagyok köteles odaadni neki az összes bizimet, a homlokomra meg nincs ráírva, hogy van még egy, csak dugdosom :P

anyám is letagadta, csak így kapott melót :S szánalom, hogy hogyan élünk.

2011. júl. 5. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
De nehogy már egy felsőfokú OKJ-s bizonyítványt is le kelljen tagadni. Az nem is felsőfokú végzettség (diploma), csak egy felsőfokú okj. Rendes egyetemet, főiskolát le szoktak tagadni, ha alja munkára pályáznak, azért, hogy ne forduljon meg a főnök fejében, hogy ja, hát ez csak addig lesz itt, amíg nem talál jobbat. De ennél ilyen veszély szerintem nem áll fenn. Beírod a végzettségek közé az érettségit, az egyebek között meg megemlíted ezt a papírt, hogy ilyen is van. Azzal is kitűnhetsz a többi jelentkező közül.
2011. júl. 6. 08:57
 4/4 A kérdező kommentje:

nem tom, eddig nem nagyon válaszoltak vissza a pályázatokra :S

de azért kössz.

2011. júl. 6. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!