Mi legyen a bérigényem lovászlányként?
Figyelt kérdés
Néhány hobbiló mellé megyek nyáron lovászkodni, bentlakással. Mennyi az a heti fizetés, ami nem nevetségesen alacsony, de nem is pofátlanul sok?2011. jún. 30. 19:17
1/6 anonim válasza:
Örülj neki, ha egyáltalán fizetnek. Ahol eddig lovagoltam, a lovászok mindig ingyen lovaglásért, meg maximum ellátásért dolgoztak, pénzről szó sem volt.
2/6 A kérdező kommentje:
akkor az a tipikus lovaglásért cserébe iskolás lányok elmennek és lecsutakolják a lovakat "lovászat" :) ez rendes mindennapos egész napos meló ottlakással...
2011. jún. 30. 23:58
3/6 anonim válasza:
Én dolgoztam lovaspanzióban, bár nem a lovakat kellett ellátnom, hanem szobalányi és konyhai feladataim voltak. Pénzt nem kaptam, viszont minden nap lovagoltunk, szállás és étkezés ingyen. Én így is nagyon élveztem, pedig már nem diáklány voltam.
4/6 anonim válasza:
Mit takar az hogy néhány ló? mennyi? és attól függ mit kell csinálnod... nekem volt ugy hogy napi 2000ért almoltunk, etettünk(szálas és abrak takarmányt) meg napi 2x-3x felsöpörtük a 60boxos istállót, ja igen 60lóra csináltunk mindent 2en.. igaz 2000erre nagyon nem érte meg... szóval agyonhajtottuk magunkat 2000ért... de 4000körül kellett volna kapnunk napi bért... 4-5ezer körül kérj naponta, bár mint mondtam attól függ mit kell tenned nap, mint nap?:)
5/6 A kérdező kommentje:
4-5 ló, nagyjából ugyanez a feladat, plusz minden ami a lovakkal lehet kapcsolatos és én egyedül leszek. Takarítás, gondozás, etetés, minden...mozgatás, lovaglás is...bár az ugye a kellemesebbik része :) Én is olyan napi 2000-2300-ra gondoltam, csak nem tudtam, mennyire reális...én pl ellátást nem kapok, azt magamnak intézném, csak a szállást... a tulaj mondta, h én mondjam meg mennyit kérek, ezért fáj a fejem...
2011. júl. 4. 01:57
6/6 anonim válasza:
Én is úgy jártam, hogy a főnök montda hogy én mondjam meg, hogy mennyit kérek...nem szeretem az ilyet:D de hát valamit ki kellett találni... hát 2000sztem édeskevés, mint írtam, majd meg szakadtunk a munkába és csak annyit kaptunk érte, na meg egy ebédet... szóval a helyedben 3000ret biztosan elkérnék egy napra... mivel kapsz szállást... Nekem most volt egy munkám 9ló, abból 3mat lemozgatni, lovagoltatni rajta, szóval napi 2x mentek a lovak.. meg etetni, itatni(vizethordani), meg 4kutyát etetni itatni... és erre kértem volna napi 6000körül, naponta kijártam 8-11órát voltam kinnt de azért egynap a 11óra elég durva volt, így azt javasolták nekem h kérjek tőle napi 8000ret, kérdés hogy meg adja-e...:D nagyon remélem... mert már nem is kell ott dolgoznom mától:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!