Melyik munkát választanátok?
Most végeztem a sulival és 2 lehetőség közül választhatok! 1. elmegyek egy gyárba dolgozni 2 vagy 3 műszakban minimálbérért...és mindennap:S
2. suli közben is igy oldottam meg a munkát és bevállt...van egy bejelentett munkám, igaz csak alkalmi munkavállalóként vagyok ott, nem kell mindig mennem, és emellett van még 1 munkahelyem de nemvagyok bejelentve....ezen a kettőn összesen sokkal többet keresek mint ha elmennék állandó munkahelyre, és még szabadidőm is van.. Szerintetek melyiket válasszam??? A biztos gyárat, vagy maradjak a bizonytalan másik 2-nél ahol több a pénz, viszont kockázattal jár??? Most állok döntés előtt és olyan nehéz:S
Én az eddigit választanám.
A gyár nem fog összeomlani, betanított munkás felvétel mindig lesz. Ha a mostani munka megszűnik akkor még mindig mehetsz a gyárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!