8 órás munkavégzésből mennyit töltötök ténylegesen munkával átlagosan?
Figyelt kérdés
tehát 8 óra minusz kávézás, cigiszünet, beszélgetés, netezés, stb. Mennyi amennyi időből meg tudnátok ugyanazt a munkát csinálni. Esetleg mellé írhatjátok, hogy mi a munkátok, hisz anonim.2009. márc. 26. 11:46
1/5 anonim válasza:
Átlagosan 12-t mert pisilni se megyünk ki, és dupla intenzitással dolgozunk. Két ember helyett. Erre jön a kötelező túlóra. Annyira azért nincs megfiztve, csak nagy a nyomás. Az utca meg tele emberrel.
2/5 anonim válasza:
Én recepciós vagyok. Váltakozva dolgozom 8 és 12 órát. A tulajdonképpeni munkám kb. 2-3 óra egy munkanapon, mivel ugye két vendég között nem igazán van mit csinálnom. Főleg így éjszaka. Most is a munkahelyemről netezek.
Vannak csúcsidőszakok a nap folyamán, amikor elég sem vagyok, de a holtpontokon halálra unom magam.
Ez így nagyon jól hangzik, csak épp az a baj vele, hogy ha nincs munkám annyira lassan telik a nap, hogy a 12 óra 24-ne tűnik. Szóval ez sem a legrózsásabb helyzet.
Kedves kérdező! Ez a Te esetedben hogy van?
3/5 A kérdező kommentje:
hát nálam is változó, ha van munka, az jó, akkor a 8 órából 6, ha nincs viszont, akkor szinte semmit, max 1-2 órát, és ez a rosszabb, mert marha unalmas és lassan telik az idő.
2009. márc. 27. 06:55
4/5 anonim válasza:
"kávézás, cigiszünet, beszélgetés, netezés" ???????? miről beszélsz? se net se e-mail se telefon se mobil még csak sms se...a kollégámhoz nem beszelhetek, mert feltartom a munkába és mindketten fegyelmit kapuk, mert csalunk és meg akarjuk a céget rövidíteni! kamerán nézik mit csinálunk, belehallgatni a céges telefonozásokba és nézik a monitort egy szoftverrel, hogy mit csinálunk...ha aznap nincs meg az adott mennyiségű dolog darabszáma megkérdezik, hogy miért nem és miért nem szóltál a bajodról és befenyítenek, hogy ha ez még egyszer előfordul súlyos következményei lesznek....és mindezt nettó 110ért diplomával és műszakozva éjjel és hétvégén is...de hiába küldözgetem az önéletrajzom, nem kellek sehova
5/5 anonim válasza:
én röntgenezek egy kórházban. a hétköznapok hamar eltelnek, mert folyton sokan vannak, cigi, kávé, internet nincs. 8 órát kell ott lenni, de abból csak 6-ot kell ténylegesen a munkahelyünkön eltölteni, azt viszont percre pontosan ledolgozzuk. az ügyelet végtelen. reggel megyek, másnap reggel jövök. a délelőtt hamar elmegy, olyan mint egy hétköznap, csak jönnek és jönnek az emberek. sokszor délután hatig meg sem állunk. ha épp üres a váró akkor lehet enni, rágyújtani. aztán folytatódik. este 10 re kész vagyok. éjfélre úgy érzem nem bírom tovább, és ingerültté válok. majd leküldök egy bombát és folytatom a munkát, túlesek a holtponton. hajnali 3 nálam már reggel. onnantól már csak 5 óra és végre hazamehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!